Reizen naar attractieve bestemmingen via Prijsvrij.nl

Geldig vanaf tot

Reizen naar attractieve bestemmingen via Prijsvrij.nl
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Hard werken loont. Daar bent u ook zeker van overtuigd. Echter is het wel zo dat u af en toe best wel mag genieten van een welverdiende vakantie. Prijsvrij.nl helpt u met het plannen en boeken van een goedkope vakantie. Er zijn tal van bestemmingen waaruit u mag kiezen. U bekijkt simpelweg het ruim aanbod aan zonvakanties, stedentrips, zomervakanties, all-inclusive trips en andere soorten vakanties. Vervolgens maakt u een keuze. Het resultaat: een goedkope vakantie om reuze van te genieten. \


Zonvakanties

Vakanties en reizen tegen scherpe prijzen

De komende periode mag u profiteren van de onderstaande trips tegen zeer scherpe prijzen. U kunt kiezen uit onder andere:

  • Trip naar HSM Lago Park te Mallorca. Het is een 8-daagse trip welke gebaseerd is op basis van logies. U verterkt vanaf de luchthaven te Eindhoven op 5 oktober 2018. De lokatie beschikt over een zwembad met terras en ligt op ongeveer 4 lopen van een heel mooi zandstrand. Ook worden de kinderen aangenaam bezig gehouden door een leuk aninmatieteam. U boekt deze trip voor slechts € 300,-.
  • Op vakantie naar Rey Carlos, Canarische eilanden voor slechts € 378,-. Dit is een trip op basis van half-pension en duurt 8 dagen. U vertrekt ook van de Eindhovense luchthaven en wel op 4 september 2018. Deze plek heeft een goede ligging in Maspalomas en beschikt over een heerlijk zwembad welke voorzien is een poolbar-eiland. Ter plekke vindt u ook het bekende “Wiedemann-Medico-Center”. Boek dus vandaag nog een trip naar het oord met een klassieke Castilliaanse stijl.
  • Trip naar Gran Bahia, Mallorca voor slechts € 451,- per persoon. Vertrek is gesteld op 19 september 2018 en de trip duurt 8 dagen. U meldt zich op de Amsterdamse luchthaven (Schiphol) en dan begint het. Het complex bestaat uit 40 woonenheden en heeft een eigen cafetaria met een gezellig terras. U zit vrijwel direct aan het strand en er is daarnaast ook een heel fijn zwembad met zeezicht.


All Inclusive

Deze trips en nog talloze anderen kunt u bekijken en gelijk boeken via Prijsvrij.nl. Werken is nodig! Het moet, maar af en toe mag u ook genieten van een welverdiende vakantie.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Reizen naar attractieve bestemmingen via Prijsvrij.nl
Gemiddeld 10 op basis van 1 reviews

Reageer