Refurbished Tv vanaf € 19,95 p/mnd te huur bij Skala.nl

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Aan het verhuizen naar uw eigen plekkie? Wilt uw nieuwe huis echt tot een thuis maken? Dan gaat u die moeten vullen met alles om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Maar het is niet altijd mogelijk om in één keer zo een grote investering te doen. Best begrijpelijk, maar er is toch een mogelijkheid om uw huis te vullen met functionele huishoudelijke apparaten. Huur dan gewoon wat u niet kan kopen bij Skala.nl. En niet duur. Tegen zeer redelijke maandtarieven heeft u al gauw uw huis of appartement gevuld. Skala.nl maakt het mogelijk! U kunt zowel nieuwe als refurbished apparaten huren. Wat denkt u bijvoorbeeld van een Refurbished Tv vanaf € 19,95 p/mnd te huur bij Skala.nl? Top hè? Zo zijn er nog tal van andere deals die u zeker moet benutten. Deze deal is de Refurbished BLACK FRIDAY deal van Skala.nl.

Refurbished Tv vanaf € 19,95 p/mnd te huur bij Skala.nl

Skala verhuurt zowel nieuwe als refurbished TV’s. Natuurlijk is er een verschil in prijs. U gaat logischerwijs meer per maand neertellen aan huur voor een splinternieuwe TV. Maar is het wel nodig om nu een nieuwe TV te huren? Het gaat immers om de ervaring die u aan koppelt. Skala.nl heeft een heel goed alternatief voor bedacht. Ze hebben in het assortiment Refurbushed TV’s opgenomen die voldoen aan de eisen om weer verhuurd te worden. Alleen kunt u dus voor minder per maand zo een TV huren.

Wilt u een TV van onder de 48 inch huren? Al vanaf € 19,95 p/mnd kunt u een Tweedehandse Refurbished TV huren.  Gaat u voor groter? Huur dan een model die groter is dan 48 inch. Daarvoor gaat u wel € 29,95 voor in de maand moeten betalen ( bij 5 jaar huur). Om te profiteren van deze deal moet u wel vóór 5 december 2019 alles regelen.

Kies uit verschillende topmerken

Skala pakt flink uit tijdens deze actie. De TV’s mogen dan wel Refurbished en Tweedehands zijn, maar perfect werken ze wel. Verder zijn ze van uitstekende merken. U heeft keus uit onder andere Samsung, Sony en Philips (in verschillende maten). Alle TV’s zijn tenminste Full HD,  Full HD 3D of Ultra HD 4 K. In de aanbieding zult u zelf wel verder de verschillende specs kiezen en vervolgens een keus maken. Haal uw voordeel uit deze Refurbished BLACK FRIDAY deal.

Schrijf een review