0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Duurzame energie maakt een bloeiperiode door. Steeds meer energieleveranciers bieden ‘groene’ energie aan. En terecht, dat is de toekomst. Er is al genoeg vernietigd door de jaren heen. Het is nu dé tijd om het milieu te beschermen. Qurrent is een voorloper in dit proces. Niets zou mooier zijn als zelfvoorzienende huishoudens. Dat is tenminste het doel van Qurrent. Opwekken wat u zelf nodig heeft aan duurzame energie. Vandaar dat Qurrent staat voor 100% duurzame energie.

Shirt Feyenoord

 

Qurrent in ‘TOP’ groene energieleveranciers

Qurrent levert groene stroom, maar als het lukt zullen ze u helpen om in de nabije toekomst zelf uw groene stroom op te wekken. Dat is het beste alternatief. U weeet wat u verbruikt en zal dan zelf verantwoordelijk zijn voor de productie. Deze benadering heeft Qurrent gemaakt tot een voorbeeld binnen de ‘groene’ energiemarkt. en dat is niet ongemerkt gebleven getuige de onderscheidingen ontvangen van WNF, WISE, de Consumentenbond en Greenpeace.

Nieuw contract, nieuw Feyenoord shirt scoren bij Qurrent

Qurrent/Feyenoord gaan er weer voor. Dit partnerschap loopt al een paar jaar en ze gaan dóór. Feyenoord supporters kunnen ook overstappen en profiteren bij Qurrent. Bij de speciale overstapdeal komt u in aanmerking voor een contract met daaraan verbonden diverse voordelen zoals:

  • 100% groene energie(Nederlandse win en zon)
  • Cadeaubon voor nieuwe Feyenoord-shirt t.w.v. € 125,-
  • Diverse Feyenoord belevenisssen
  • Vaste, voordelige tarieven voor groen stroom/CO2-gas bij Qurrent

Zeker een deal om in overweging te nemen. Wilt u het toesten op voordeligheid? Dan is de beste optie om energie te vergelijken. U heeft dan tal van energie aanbiedingen ter beschikking op Aanbiedingen.com. Door deze stuk voor stuk te bekijken en uw verbruikswaarden te gebruiken om te berekenen komt u al gauw tot een conclussie. Stap over naar de leverancier die u het meest laat besparen op energiekosten.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Leave a Reply