PSV Energie 1 jaar en €85 FANstore tegoed

Geldig vanaf tot

PSV Energie 1 jaar en €85 FANstore tegoed
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Bent u een PSV fan dan moet u deze aanbieding even bekijken. Want sluit u nu een energiecontract van Energiedirect af? Dan profiteert u van vele extra’s. Nu bij PSV Energie 1 jaar €85 FANstore tegoed. Als klant van Energiedirect geniet u ook nog eens van 10% korting in de FANstore dus dat is weer een extraatje. U geniet van uw PSV aankopen maar ook van 100% groene stroom. Mooi meegenomen toch?

PSV Energie 1 jaar en €85 FANstore tegoed

U krijgt de mogelijkheid om deel te namen aan acties die speciaal voor afnemers van PSV Energie worden georganiseerd. Energiedirect is natuurlijk ook hoofdsponsor van de voetbalclub. Houdt de Facebook pagina dan ook regelmatig in de gaten en meld je daar aan. Want acties worden hier gepubliceerd. Soms komt er een speciale actiesite online maar daar wordt u over geïnformeerd. In de FANstore kunt u allerlei verwante PSV producten scoren.

De PSV store ideaal voor fans

Zo zijn er PSV uitshirts voor kids en volwassenen te bestellen of de PSV uitkousen. Maar nog veel meer items, denk aan een rugzak of voetbal Cap van PSV. De PSV Fan kan zijn of haar hart ophalen in de store. En dankzij het tegoed van €85 ben je al een eind op weg. Een beetje supporter schaft natuurlijk de PSV outfit aan. Tijdens voetbalwedstrijden kun jij laten zien hoe toegewijd je bent als fan.

Overstappen naar Energiedirect?

Stap nu over naar Energiedirect en sluit een energiecontract voor de duur van 1 jaar af. Vergelijk natuurlijk eerst wel de tarieven want het is niet de bedoeling dat je duurder uit bent. Maar de tarieven van Energiedirect zijn meestal te scharen onder de goedkopere energieleveranciers. Toch is vooraf energie vergelijken altijd aan te raden. Zo weet je waar je aan toe bent qua voorschotbedrag.

Bent u bestaande klant? Dan kunt u uw energiecontract desgewenst verlengen om ook te kunnen profiteren van deze deal.

Reageer