0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Getloud staat bekend om de kwaliteits oordopjes en koptelefoons die ze verkopen. Dat weet u inmiddels al ook denken wij. In geval u dat nog niet weet is het toch even goed om het weer kenbaar te maken. Getloud.nl is een webshop die gespecialiseerd is in de verkoop van oordopjes en koptelefoons van de allerbeste merken. U geniet dan op een heel sociale manier van uw favoriete muziek.

Wilt u een oordopje van het merk Apple? Of wilt u een stoere koptelefoon van het merk Skullcandy? Zoek gerust op online bij Getloud en gij zult het vinden. Er valt te kiezen uit verschillende top merken z.a. Marley, Monster, AKG, SENNHEISER, SONY, JVC, JBL  en nog tal van andere merken.

Profiteer van kortingen tijdens Winkel vierdaagse bij Getloud

Profiteer van kortingen tijdens winkel vierdaagse bij Getloud

Op dit moment heeft Getloud een actieperiode ingelast en deze de naam de Winkel4Daagse gegeven ( n.a.v. de Nijmeegse 4Daagse). Van Getloud.nl krijgt u gedurende de Winkel4Daagse waanzinnig veel korting op geslecteerde koptelefoons en ook oordopjes. U kunt bijvoorbeeld de RHA True Connect oordopjes aanschaffen voor € 169,00 ( i.p.v. € 179,00) of de JBL Live koptelefoons voor € 178,95 (i.p.v. € 199,00).  Zo zijn er nog tal van kortingen op geslecteerde koptelefoons en oordopjes. U moet slechts de webwinkel bezoeken en zoeken op basis van gewenste specificaties.

Maar dat is alles dat vermeldenswaard is gedurende deze actieperiode ( 16 juli t/m 19 juli 2019). Indien u tenminste één van de actieproducten besteld tijdens de Winkel4Daagse maakt u ook nog kans op het winnen van één van de drie JBL Charge 4 bluetooth speakers die worden verloot. Via loting worden de drie winnaars vastgesteld en indien u heeft gewonnen wordt u een persoonlijk bericht toegezonden vóór 9 augustus 2019. Shop dus de komende dagen flink en verhoog de kans op het winnen van deze JBL CHARGE 4 ter waarde van € 149,-.

Aanbiedingen.com heeft tal van leuke acties die plaatsvinden i.v.m . de Nijmeegse 4Daagse zichtbaar gemaakt. Bekijk ze en profiteer van de vele kortingen.

Leave a Reply