0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:
success 100%

Houdt het lichaam gezond en sterk. Eet goed, drink genoeg en rust genoeg. Dat zijn de basis voorwaarden voor een gezond leven. Maar niet zit alles dat we nodig hebben voor de volle hoeveelheid in onze voeding. We hebben dan vitaminen en supplementen nodig ter aanvulling. Die kunnen we het best halen bij zaken die betrouwbaar zijn. Het is raadzaam om te weten wat we allemaal toedienen tot het lichaam. Vitaminstore is zo een zaak die u voorziet in producten die met vitaminen & supplementen te maken hebben. U heeft daarbij de garantie dat u de beste producten gebruikt die beschikbaar zijn.

Vitaminstore makes everybody happy

Het doel achter Vitaminstore is om een ieders lichaam  gezond en blij te maken. Dat doen ze door u een ruim assortiment aan producten aanbieden. De producten zijn netjes verdeeld over bepaalde categorieën zoals: Health (vitamines, mineralen & supplementen), Sports ( sportvoeding & afslankproducten) en ook Beauty (natuurlijke cosmetica). Daarnaast kunt u de producten ook nog zoeken op basis van merken, thema’s, collecties of op basis van populariteit.

Bestellen, betalen en ontvangen is goed geregeld

Vanaf het bestellen mag u rekenen op de expertise van de medewerkers bij Vitaminstore. Ze staan u indien gewenst bij tijdens het uitzoeken van de producten. Heeft u het juiste product gevonden? Dan is het bestellen maar. Als het op betalen aankomt heeft u verschillende mogelijkheden waaronder via MasterCard, VISA, iDEal, PayPal, AfterPay, Bancontact en anderen. Na betaling worden uw spullen u toeverzonden. Is het bestelbedrag meer dan € 20,-? Dan krijgt u deze GRATIS geleverd door PostNL. Voor bedragen minder dan € 20,- zult u wel binnen Nederland een vast laag tarief van € 3,95 moeten betalen.

Profiteer van héél véél korting bij Vitaminstore

De komende periode mag u Vitaminestore online vaker bezoeken. Dat is als u natuurlijk op zoek bent naar de beste producten tegen kortingspijzen. Héél véél producten zijn te krijgen tegen heel scherpe kortingsprijzen. Al deze producten staan netjes in de nieuwste folder die Vitaminstore heeft gelanceerd. Lekker alle koopjes in één blad.

Schrijf een review