Problemen met uw PC of Laptop? Geen nood, Monteur Aan Huis brengt de oplossing!

Geldig vanaf

Problemen met uw PC of Laptop? Geen nood, Monteur Aan Huis brengt de oplossing!
success 100%

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt dat de computer of laptop tijdens het bezig zijn een melding geeft. Of het soms helemaal niet meer doet. En juist dan moet u iets afronden! U probeert dan een afspraak te boeken bij de specialist en die geeft aan dat druk is of u heeft er gewoon niet de tijd om het af te leveren. Oei….oei wat een probleem. Toch moet het gemaakt worden. Gelukkig is Monteur Aan Huis er! Deze kunnen u dag en nacht bijstaan. Uw computer of laptop wordt zelfs gehaald tot aan huis.

Tot aan huis ophalen en repareren, alleen bij Monteur Aan Huis

Deze service van Monteur aan huis is bestemd voor degenen die een druk leven hebben. U wordt tegemoet gekomen door de computer/laptop op een door u aangewezen tijd af te halen. Er wordt door het vakkundig personeel nagegaan wat het probleem heft en vervolgens aangepakt. Als EXTRA service krijgt uw computer of laptop na elke reparatie een GRATIS onderhoudsbeurt.

Er zijn tal van voordelen verbonden aan de Ophaal & Breng-Service van Monteur Aan Huis zoals een vast tarief, Goed opgeleide monteurs, Hulp op afstand en hulp aan huis. Daarnaast zijn ze ook nog 7 dagen per week bereikbaar. Niet voor niets is Monteur Aan Huis reeds 15 jaren lang een begrip in Nederland. Twijfel niet als uw computer of laptop het niet doet. Ze reparen het met alle genoegen voor u.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Reageer