Probeer het Snackmenu 1+1 GRATIS bij Kwalitaria!

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Houdt u van lekker eten? Moet het ‘t liefst van Hollandse bodem zijn en van een vertrouwde uitbater? Probeer dan de producten die net even anders zijn en toch bijzonder lekker smaken bij Kwalitaria. U wordt in de gelegenheid gesteld om bij meer dan 140 locaties te genieten van (h)eerlijke gerechten van Hollandse bodem. Bent u niet in de gelegenheid om de locaties te bezoeken? Bestel dan online en laat het bezorgen door Kwalitaria. Dat is toch makkelijker! Van de week heeft Kwalitaria op 24 juli een heel leuke special. U wordt namelijk uitgenodigd om het Snackmenu 1+1 GRATIS te proberen.

Wat mag u verwachten van Kwalitaria?

Kwalitaria wilt u kennis laten maken met een wereld vol smaak. Dat staat dus sowieso voorop. Daarnaast letten ze ook heel goed op de duurzaamheid. Een goed voorbeeld daarvan zijn de typische burgers, vervaardigd met puur Hollands MRIJ-rundvlees en versierd met verse toppings. Ook vindt u bij Kwalitaria aleen maar plofkipvrije snacks. Bestel en geniet van de unieke Hollandse producten. Geniet écht van de heerlijke gerechten!

Ook voor u iets op het menu!

Wilt u genieten van een lekkere lunch, warme maaltijd of snack? Dan zit u heel goed bij Kwalitaria. Het totaal gezin komt aan haar trekken. Als het nou gaat om een vers gebakken broodje, friet met een snack tot een kindermenu,  een burgermenu of een gezonde salade? Het is te vinde bij Kwalitaria tegen een heel scherpe prijs. Lekker voor een goede prijs en u wordt ook nog verrast met acties van tijd tot tijd. Het is nu zomer en het menu is dan ook aangepast naar het seizoen. Haal dus ook de lekkerste zomerproducten bij Kwalitaria.

Kwalitaria een onderdeel van FFC

Kwalitaria is vanaf 20o4 onderdeel van de Franchise Friendly Concepts (FFC). De FFC is een succesvolle franchiseformule.

Probeer het Snackmenu 1+1 GRATIS bij Kwalitaria!

Van de week heeft Kwalitaria weer een superactie gelanceerd. Het draagt de naam van Breek de Week aanbieding en houdt in dat u op 24 juli een snackmenu 1+1 GRATIS mag bestellen. U plaatst een bestelling voor  1 en krijgt dus de tweede gratis. Om in aanmerking te komen moet u wel de speciale promotiecode: snack11 gebruiken. Eet lekker smakelijk en voordelig bij Kwalitaria. Deze actie geldt voor online bestellimgen.

 

 

Schrijf een review