Private Lease campagne via HEMA

Geldig vanaf tot

Private Lease campagne via HEMA
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Waarom kopen als u kan leasen en besparen? Precies die gedachte hebben tal van Nederlanders. Maar dan moet het wel een super en goed in elkaar gezette leasecontract zijn. HEMA kan daar aardig bij helpen. Iedereen weet dat u voor de kinderen leuke auto’s kunt halen zonder verdere koppijn. Ze zijn altijd van goed kwaliteit. En als ouderen nu zonder hoofbrekens ook een auto kunnen leasen via HEMA is het toch perfect? Geen zorgen zoals die voor onderhoud en reparaties. HEMA heeft daar goed over nagedacht en heeft een samenwerking afgesloten met LeasePlan Nederland. U kunt via HEMA Private Lease nu verschillende energiezuinige voertuigen van het merk Toyota leasen. Perfect voor elk budget, maakt nu niet uit als u single, getrouwd bent of een gezin heeft. 

HEMA Private Lease brengt voordelen

Het leasen van voertuigen is om u in principe goedkoper uit te laten komen dan wanneer u zelf zou kopen. Veel kosten worden u ontnomen die uw budget om de zoveel tijd zouden belasten. De voordelen van HEMA Private Lease zijn onder nadere:

  • geen uitgaven/investeringen voor de aanschaf van een nieuw voertuig
  • geen kosten voor onderhoud om de zoveel tijd
  • per maand een vast, laag bedrag betalen
  • voertuigen die milieuvriendelijk zijn

Verduurzaming hoog op het agenda van HEMA

HEMA heeft in haar bedrijfsplan opgenomen om de natuur te beschermen. De wereld moet behouden worden zonder de kwaliteit van het leven te doen afnemen. HEMA gaat dus constant op zoek naar alternatieven, materialen en duurzamere grondstoffen die geen bedreiging vormen voor het milieu, mens en dier. In het kader van dit Private Lease project heeft HEMA dus ook gekozen voor energiezuinge modellen.

Lease modellen via HEMA

Via de HEMA kunt u de komende 4 weken uit de onderstaande modellen voertuigen kiezen:

  1. Toyota AYGO-  Een compacte, elegante en stoere auto. Geschikt voor gebruik in de stad, vanwege de wendbaarheid. U kunt lekker cruisen door de smalle straten. Deze kunt u leasen vanaf € 179,- per maand;
  2. Toyota Yaris- dit model is een zuinige, comfortabele en toch pittige auto. Het is uitgerust met een stijlvol interieur en de hypermoderne Toyota Safety Sense ( extra hulpsysteem). Dit voeruig kunt u leasen vanaf € 254,- per maand;
  3. Toyota Corolla Hybrid- De Corolla is het vlaggenschip van Toyota. Het maakt niet uit welk jaartal, het zal alsmaar blijven verschijnen in een aangepaste uitvoering. Dit model is een hybride model, dus het is krachtig en zuinig. Ook dit model heeft een heel stijlvol ingericht interieur. De Corolla Hybrid mag u vanaf € 369,- per maand leasen;
  4. Toyota C-HR Hybrid- Wilt u een zuinige , maar toch krachtige auto? Moet het ook nog een stoere uitstraling hebben? Dan is de Toyota C-HR hét voertuig voor u. De kenmerken van de C-HR zijn de strakke contouren, stoere uitstraling en natuurlijk een adembenemend interieur. De Toyota C-HR kunt u leasen voor een bedrag vanaf € 389,- per maand.

Hoe werkt HEMA Private Lease?

Bij het klikken van deze aanbieding komt u op de juiste pagina van HEMA Private Lease terecht. U kiest dan een auto. Er volgt een korte controle van EDR om uw kredietwaardigheid te toetsen. Vervolgens ontvangt u een overeenkomst vanuit LeasePlan met alles dat van belang is voor beide partijen. Daarna volgt de wettelijke bedenktijd( 14 dagen). Bent u helemaal verkocht? dan wordt u gecontact door de leverende dealer wanneer uw auto tot aan huis wordt geleverd. U heeft tot en met 1 juni 2019 de kans om te profiteren van deze HEMA Private Lease deal.