Presentjes en cashback bij aanschaf Samsung Galaxy toestellen via Vodafone Mobiel

0 ervaringen

Vodafone Mobiel heeft weer aanvullingen gepleegd aan het assortiment van toestellen. En in combinatie met de pakketten van Vodafone komt u er zeker  helemaal voordelig uit. Wat mag u verwachten bij afname van contract met toestel? U mag ten eerste verwachten dat het pakketten zijn die méér dan alleen internetten en bellen inhouden. Met de keus voor Vodafone krijgt u mee:

  • Eerste 3 maanden onbeperkte data(RED abonnement)
  • Mobiel in EU evenals in Nederland
  • Switchen van telefoons op uw tijd
  • 4G netwerk (Supersnel internet)

Met een abonnement van Vodafone Mobiel zit u dus echt goed. Recent is ook het assortiment aangevuld met een paar Samsung Galaxy modellen die ter introductie worden aangeboden met presentjes.

Presentjes en cashback bij aanschaf Samsung Galaxy toestellen via Vodafone Mobiel 1Presentjes en cashback bij aanschaf Samsung Galaxy toestellen via Vodafone Mobiel 2Presentjes en cashback bij aanschaf Samsung Galaxy toestellen via Vodafone Mobiel 3

Nieuwe Deals bij Vodafone Mobiel

Bij de aanschaf van verschillende modellen Samsung Galaxy krijgt u de komende periode een paar leuke presentjes mee. Dat wenst Vodafone met u te delen, zodat u ook mag profiteren. Bestel één van de onderstaande toestellen:

  1. Samsung Galaxy note 8- Bij elke bestelling van dit toestel krijgt u een GRATIS 256 GB Micro SD Card 
  2. Gratis Harmon Kardon speaker bij elke geplaatste bestelling op de Samsung Galaxy S8(Plus)
  3. Samsung Galaxy A8- Cashback van €50,- bij elke bestelling

Dit zijn de aanbiedingen die gelden op Samsung Galaxy toestellen. Naast deze aanbiedingen mag u ook de Huawei P20 Pro via een pre-order bestellen. Dat betekent dat u het als één van de eersten in Nederland zal bezitten via Vodafone. En als EXTRA krijgt u bij elke pre-order een GRATIS EnVizion 360 camera erbij. Bekijk dus de aanbiedingen en haal ook uw voordeel eruit.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Schrijf een review