Pre-order Galaxy S20+/S20 Ultra & ontvang Galaxy Buds

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Wilt u altijd het laatste van het laatste hebben als het gaat om mobieltjes? Link dan vaker met GSMWEB.NL en profiteer van de beste deals op mobieltjes en pakketten die ‘trenden’. Ook komt u via GSMWEB.NL aan de voordeligste mobiele abonnementen binnen NL. U heeft daarbij keus uit de Sim Only abonnementen en ook abonnementen met een toestel aan gekoppeld. Daarbij heeft u keus uit de nieuwste toestellen van topmerken z.a. Samsung, Apple iPhone, Sony, CAT, Motorola, Google, Oppo, Xiaomi, Nokia en Huawei. Allemaal op voorraad. Altijd valt er iets nieuws te bestellen. Nu gaande: Pre-order  de Galaxy S20+/S20 Ultra & ontvang Galaxy Buds bij GSMWEB.NL. Wilt u tot de eerste groep horen in Nederland die het heeft? Plaats dan uw bestelling. 

Pre-order Galaxy S20+/S20 Ultra & ontvang Galaxy Buds bij GSMWEB.NL

Het is nu mogelijk om een Pre-order te doen op de Galaxy S20+ of de Galaxy S20 Ultra via GSM.WEB.NL. Deze unieke kans wordt u gegeven, omdat GSMWEB.nl heel goede banden onderhoud met Samsung en ze als eerst de producten binnen krijgen. Uw Pre-order op deze toestellen van Samsung kunt u doen tot en met 8 maart 2020 ( middernacht).

Op welke toestellen mag u een Pre-order doen? De Pre-order mag u doen op de Galaxy S20+( alle modellen & kleuren) of de Galaxy S20 Ultra ( alle modellen & kleuren). Leuk dat u een Pre-order wilt doen, maar u krijgt een verassing erbij. Op elke gedane Pre-Order krijgt u  de Galaxy Buds + erbij. GRATIS! Deze heeft een winkelwaarde van € 169,-. Bekijk de voorwaarden en ga voor deze deal.

GSMWEB.NL, altijd met de beste deals!

Alls het gaat om de mobiele markt, dan is GSMWEB.NL de grootste onafhankelijke prijsvechter. Dat is sowieso het geval binnen Nederland. Alle grote providers binnen Nederland hebben een goede samenwerking lopen met GSMWEB.NL. Daarbij denken we aan onder andere BEN, Vodafone, KPN, Tele2, Telfort en ook T-Mobile. Sluit via GSMWEB.NL uw Sim Only abonnementen of abonnementen met een toestel af. De geschikte deal wacht op u aldaar!

Aanbiedingen.com maakt ook op deze markt de meest voordelige deals zichtbaar. Het niet uit als het een Sim Only aanbieding is of eentje met een toestel aan gekoppeld. Het is er gegarandeerd te vinden voor u om uw voordeel uit te halen.

Schrijf een review