Powerpeers €150 cashback bij 1 jaar

Geldig vanaf tot

Powerpeers €150 cashback bij 1 jaar
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Energie wordt op verschillende manieren opgewekt. En is afkomstig van uiteenlopende bronnen. Bij Powerpeers krijgt u energie geleverd vanuit een duurzame bron. En bijkomstig voordeel: De bron is Nederlands en schoon. Zo kunt u dus twee vliegen in één klap slaan. Ontvang bij Powerpeers €150 cashback bij 1 jaar groene stroom en gas. Dit betreft het product Samenstroom 1 jaar vast en Gas met CO2 compensatie. Zo komt u steeds een stapje verder met de klimaatdoelen. 

Powerpeers €150 cashback bij 1 jaar afnemen?

Powerpeers wil gezamenlijk beter worden van groene stroom en hun slogan is niet voor niets: Power to the People. Want samen bereiken we heel wat meer. Het doel van Powerpeers is om producten van duurzame energie samen te brengen met de consumenten die het af willen nemen. Hun platform laat zien uit welke bronnen gekozen kan worden. Stap alleen over of doe dit samen met de buren of familie. Zo vergroot u het bereik van duurzame energie in Nederland. 100% groene energie is waar Powerpeers voor staat.

De rest van de duurzame aanbieders ook even checken?

En natuurlijk zijn er met Powerpeers nog vele andere duurzame aanbieders. Bent u tevens benieuwd naar andere aanbieders? Bekijk dan de energie pagina van Aanbiedingen.com. Wij plaatsen regelmatig nieuwe energie actie’s. Vergelijk de geboden prijzen van Powerpeers dan ook met de rest. Alleen zo ondervind u of u ook echt de beste deal heeft gevonden. Is het namelijk zo dat u Powerpeers toch niet zo goedkoop vind? Dat kan en het staat u vrij om voor welke energie aanbieding dan ook te kiezen. Wel moet het zo zijn dat uw einddatum van uw energiecontract bijna afloopt. Als u nog wel even te gaan heeft, zoals meer dan een jaar?

De juiste tijd voor een overstap

Wacht dan nog even met energie vergelijken en overstappen. Kunt u wel al bijna opstappen? Check dan deze aanbieding van Powerpeers. De cashback is al verrekend in uw voorschotbedrag. Om u een kleine impressie te geven. Verbruikt u per jaar 2700 kilowattuur stroom en 1200 m3 gas? Reken dan op een maandbedrag van ongeveer €144. Vind u dat te gortig en zoekt u liever even verder? Geen probleem. Er komen altijd nieuwe acties energie bij. Er zal altijd eentje tussen zitten die bij uw situatie past.

Reageer