Papieren draagtassen in de aanbieding bij Packlinq: 10% korting

Geldig vanaf tot

Papieren draagtassen in de aanbieding bij Packlinq: 10% korting
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Het is altijd goed om items te voorzien van de juiste verpakkingen. Een verpakking zegt veel van het product, omdat dat het eerste is wat u ziet. Vaker gaat de klant af op een aantrekkelijke verpakking op de schappen en pakt die als eerste op. En dan komt het. Stelt u zich voor dat u een product vervaardigd en verpakkingsmateriaal nodig heeft. Waar haalt u die? Een hint: Packlinq.nl kan daarvoor zorgen.

Wat is Packlinq? Packlinq is niets anders dan de webshop waar u al uw verpakkingen en hobbyproducten vandaan kunt halen. Heden ten dagen heeft u keus uit meer als 17.000 artikelen. U vindt er bijvoorbeeld van normale plastic zakjes tot kraft doosjes. Daarnaast ook nog heel mooie houten dieren tot en met passe-partouts. Maar daarbij zal het niet blijven, want haast elke maand komen er nieuwe verpakkingen en hobby producten bij.

Extra korting gedurende maart op papieren draagtassen

De hele maand maart 2019 krijgt u 10% korting op papieren draagtassen (online bestellingen). Tijdens deze unieke actie krijgt u de gelegenheid om dus tegen een kortingsprijs uw draagtassen in te kopen. Laat uw producten geplaatst worden in de mooiste draagtassen van papier. Deze kunt alleen afnemen bij Packlinq, niet vergeten! Bij het bestellen moet u wel de speciale promotiecode gebruiken om in aanmerking te komen voor de korting. Code= papbag10.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

 

Papieren draagtassen in de aanbieding bij Packlinq: 10% korting
Gemiddeld 10 op basis van 2 reviews

Reageer