Oxxio Eindejaars Knallers: €20,- EXTRA korting op reeds bestaande cashback

Geldig vanaf tot

Oxxio Eindejaars Knallers: €20,- EXTRA korting op reeds bestaande cashback
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Het is jammer genoeg bijna zover, de energiebelastingen zullen per 2019 toenemen. Een extra druk dus op de vaste lasten m.n. voor energie. En met een minder voordelig contract is het dan helemaal slecht. Hoe verder? Het wordt dan tijd om een andere energieleverancier te kiezen die u een beter pakket kan aanbieden. En niet zomaar eentje, deze moet groen en voordelig zijn. Als het rijtje van potentiële kandidaten wordt afgelopen komt Oxxio zeker onder ogen. Deze energieleverancier gaat met zorg met haar klanten en levert gegarandeerd 100% groene stroom. Reden om naar Oxxio over te stappen. Maar er zijn er zeker meer. Wilt u weten welke? Leest u maar mee.

Waarom Oxxio als energiepartner?

Oxxio heeft ten doel Nederland te voorzien van 100% groene stroom tegen de scherpste tarieven. Dat doen ze door alle klanten supervoordelige energiecontracten aan te bieden. U heeft volgens Oxxio recht op voordelige energie ( Superscherpe energietarieven).  De contracten die Oxxio aanbiedt zijn onder andere:

  • 1 Jaar Oxxio contract voor 100% groene stroom en gas( kan ook apart) 
  • 3 Jaar Oxxio contract voor 100% groen stroom en gas ( kan ook apart)
  • Modelcontract ( maandelijks opzegbaar)

De twee eerste worden natuurlijk het meest gekozen vanwege de EXTRA voordelen die aan gekoppeld zijn. Bij de vaste contracten heeft u bijvoorbeeld garantie op het UITBLIJVEN van een stijging in prijs naast de zekerheid(100% groene stroom).

EXTRA toevoeging op cashback Oxxio contracten

Oxxio doet altijd iets extra voor de klanten. De komende dagen doen ze iets EXTRA EXTRA. Er komt een extra €20,-  bij op de cashback van de 1-jarige en 3-jarige contracten voor groene stroom en gas. Een extraatje in verband met eind van het jaar ziet u toch wel zitten? Wel nu, stap over naar Oxxio en begin de energiebelasting in te dammen voor uzelf. Eenmaal klant? Dan kunt u simpel op weg met hulp van de Oxxio App.

Nog niet overtuigd van het voordeel? Vergelijk dan energie op aanbiedingen.com en oordeel zelf welke energieleverancier het voordeligst is voor u. Er ligt gegarandeerd een energie deal klaar voor u met een hoge korting.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Oxxio Eindejaars Knallers: €20,- EXTRA korting op reeds bestaande cashback
Gemiddeld 10 op basis van 1 reviews

Reageer