Oxxio Black Friday SUPERDEAL: €20,- EXTRA CASHBACK bovenop de gestelde bedragen!

Geldig vanaf tot

Oxxio Black Friday SUPERDEAL: €20,- EXTRA CASHBACK bovenop de gestelde bedragen!
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Oxxio gaat heel graag mee met de ontwikkelingen. De klant moet zoveel als mogelijk kennis maken met groene stroom & gas tegen de beste tarieven op de markt. En als het kan ook nog nog eens iets EXTRA erbij. Oxxio predikt dat ze Superslim zaken doen en ook Supervoordelig zijn. Is dat zo in de praktijk? Oxxio voldoet ZEKER aan de verwachtingen.  U kunt rekenen op voordelige energie en bent u ook nog verzekerd van echte ‘groene’ stroom.

Oxxio geeft garantie op 100% groene stroom

Het is altijd goed als uw energiebedrijf deelt met u van waar ze hun groene stroom vandaan halen. Dan weet u hoe zeker u bent van het percentage. Oxxio doet er alles aan om het milieu te beschermen. Vandaar dat ze erg nauw letten op de stroom die ze afnemen wel 100% groen en CO2-uitstootvrij is. De stroom van Oxxio is afkomstig van Europese windmolens. Ze hebben een goede reden daartoe. Er wordt nog niet voldoende betaalbare windstroom in Nederland geproduceerd. Daarom is er gekozen voor het Europese alternatief dat gelijk het voordeel en zekerheid met zich meebrengt.

EXTRA Cashback tijdens Cyber weekend( €20,- op de bestaande cashback)

Het is zover! Het is Cyber weekend  en Oxxio doet ook mee. Op alle cashback kortingen mag u een bedrag van €20,- bij optellen. Het maakt niet uit als het gaat om een 1 jaar of 3 jaar contract voor groene stroom & gas met cashback regeling. gewoon optellen. Dat is de bijdrage van Oxxio dit weekend. De klant krijgt wat er wordt belooft en meer! Laat Oxxio de overstap regelen ( ze doen van A tot Z) en wees zeker van extra EXTRA voordeel!

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

 

 

 

Oxxio Black Friday SUPERDEAL: €20,- EXTRA CASHBACK bovenop de gestelde bedragen!
Gemiddeld 8.8 op basis van 8 reviews

Reageer