Oxxio biedt vanaf nú €190,- Cashback op jaarnota bij 1 jaar Groene Stroom & Gas contract

Geldig vanaf

Oxxio biedt vanaf nú €190,- Cashback op jaarnota bij 1 jaar Groene Stroom & Gas contract
success 100%

Oxxio is reeds jaren leverancier van energie en sinds 2008 ook producent van “groene” energie. Doordat ze zowel producent als leverancier zijn brengt dat ze in een unieke positie. Door het produceren van energie zijn ze nu ook in staat om te profiteren van de schaalvoordelen. Het resultaat: de consument kan dan ook profiteren van de lage tarieven die Oxxio presenteert. Oxxio  heeft als doel  zijn klanten ( particulieren /zakelijke klanten) bewuster om te laten gaan met energie. En dat moet! Gezien de ontwikkelingen is het noodzakelijk dat zoveel als mogelijk mensen overstappen om het milieu te beschermen en om ook te besparen op kosten. Oxxio biedt overstappers dan ook de kans om dat te doen met voordelen! Wilt u weten wat de voordelen zijn?

Voordelen bij de overstap naar Oxxio (1 jaar Groene stroom & Gas contract)

Overstappen moet een weloverwogen stap zijn, omdat u gedurende de contractperiode aan de afspraken gebonden bent. Oxxio zorgt er wel voor dat u als klant duidelijk weet waar u mee begint als u overstapt. Deze leverancier zorgt ervoor dat u Stroom (100% Europese windstroom) & Gas altijd krijgt voor een lage prijs. Oxxio heeft diverse contracten die elk wel een voordeel hebben. Dit keer praten we over het 1 jaar Groene Stroom & Gas contract van Oxxio. Dit is een kort lopend coontract voor degenen die om de zoveel tijd het noodzakelijk vinden om de markt weer te verkennen. Maar gedurende het contract staat vast dat u als klant profiteert van een vast laag tarief en de Cashback korting van €190,- op uw jaarnota (eenmalige aftrek). Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de vernieuwde Oxxio Energie-app die bomvol handige tools zit.

Wat moet u doen om voordeel te halen bij Oxxio? U komt als eerst op de pagina van Oxxio. U selecteert vervolgens het 1 jaar contract. Daarnaast zult u uw adres en verbruikswaarden moeten invoeren. Op basis van uw input krijgt u dan na enkele ogenblikken een gemiddeld bedrag( met aftrek van de Cashback). Bent u eens met het voordeel? Dan regelt Oxxio de overstap verder conform de geldende regels. We heten u alvast welkom bij de Oxxio famlie!

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Reageer