Oxxio 1 jaar Superdeal: Cashback korting opgetrokken naar € 165,-

0 reacties

Verlenging van het energiecontract zit weer op uw bord? U zit weer te overwegen als u met dezelfde leverancier in zee moet gaan. Het contract is niet slecht, maar het kan natuurlijk veel beter. Duurzaam en goedkoop blijft bij u in gedachten, dus dan maar naar mogelijkheden uitkijken. Oxxio zit goed op de energiemarkt en laat de opgebouwde reputatie voor zich spreken. De garantie op 100% Groene Stroom en Gas krijgt u voor een superscherpe prijs staat vastgelegd.

Oxxio is Superslim en Supervoordelig

Innovatie op de markt brengen is een eigenschap die hoort bij Oxxio. Het moet simpel zijn voor de consument om ten allen tijde een inzicht te hebben in het persoonlijk verbruik. Oxxio geeft u die mogelijkheid middels de easy app-service( Oxxio App) en de energiebuddy O staat klaar om u te dienen. Simpel en Snel wordt u geholpen door het personeel van Oxxio, dat noemt men een totale aanpak.

Oxxio 1 jaar Superdeal: Cashback korting opgetrokken naar € 165,- 1

Superdeal Oxxio: 1 jaar contract met verhoogde cashback korting (€ 165,-)

Elk contract van Oxxio heeft tal van voordelen aan verbonden. Natuurlijk verschilt de looptijd en de klant bepaald hoe lang die verbonden wilt blijven. Wilt u overstappen naar een kort vat contract? Kies dan voor een Superdeal van 1 jaar bij Oxxio met voordelen zoals:

  • 100% Europese windstroom
  • Vast, voordelig maandtarief (kunt u zelf berekenen met verbruikswaarden voor groene stroom/gas)
  • GRATIS complete energie-apps ( Oxxio App + Energiebuddy O)
  • Cashback korting van € 165,- ( éénmalig afgetrokken van uw factuur)

Met de overstap kunt u flink besparen op energiekosten. Na de afloop van dit contract kunt u het jaar daarop zelf bepalen als u verder gaat met Oxxio of als u opnieuw eeen aanbod zal zoeken die dan bij uw situatie past.

Dat is de kracht van energie vergelijken! Er zal tal van energie aanbiedingen die u kunt kiezen. U gaat op zoek naar duurzame energie tegen de scherpste prijzen, dat is uw recht. Ga dus voor besparen op energiekosten, het is ook mogelijk voor u.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

 

Schrijf een review