Overstap naar 3 jaar Nuon energiecontract levert GRATIS kofferset op

0 reacties

Een heel goede manier om uw energie te herladen is om op een leuke, ontspannende vakantie te gaan. Nu we erover praten is het best wel nodig. Marv dan zit u weer met zaken zoals de voorbereiding en dergelijke zoals het boeken en het opberegen van de spullen die u wilt meenemen. Nuon kan helpen met het laatste. Bij de overstap naar een driejarig Nuon energiecontract krijgt u namelijk een kofferset van het merk Samsonite gratis. In de winkel gaat u ongeveer € 300,- betalen voor dezelfde set. En dat krijgt u dus gratis.  U krijgt na de overstap twee koffers van een verschillend formaat. Heel geschikt voor een snelle of juist langer durende vakantie.

Overstap naar 3 jaar Nuon energiecontract levert GRATIS kofferset op 1

Gratis Samsonite kofferset

De overstap naar het driejarig Nuon contract zal u in stelling brengen om te kiezen voor de gratis kofferset van het merk Samsonite. Dat merk is geen onbekend merk, vooral onder de personen die frequent reizen. De Samsonite koffers zijn byzonder licht, maar desondanks heel stevig. Elk van de koffers heeft aan de onderzijde vier handige wielen die 360 graden kunnen bewegen. Heel handig als u zich tussen de drukte door moet bewegen naar de trein, taxi of naar de incheckbalie. Aan de bovenkant van de koffers vindt u nog de handige grip met een drukknop. Zoals eerder aangegeven bestaat de kofferset uit twee koffers. Deze hebben de volgende formaten:

  • Koffer 1 : 68 cm: 68 x 49 x 28 cm;
  • Koffer 2: 81 cm: 81 x 59 x 34 cm.

Driejarig Nuon energiecontract met vaste leveringstarieven

Een contract bij Nuon is altijd voordelig qua leveringstarieven. U moet wel laten berekenen hoe voordelig het is op basis van uw persoonlijke situatie. Nuon zorgt ervoor dat al hun klanten profiteren van vaste energietarieven. Dat betekent dat gedurende de looptijd van het contract de prijs niet wordt veranderd. Gedurende de drie jaren weet u precies wat u betaalt per kWh stroom en per m³ gas. Bij het vervallen van het contract gaat u dan wel wer de variabele energietarieven betalen. Dan wordt het waarschijnlijk weer tijd om te stappen of om te kijken naar de deals van Nuon Exclusief.

Hoe geschiedt de aanmelding?

Wilt u weten als u in aanmerking kan komen voor deze Samsonite kofferset? Dan kunt u starten door te checken wanneer uw huidig contract vervalt. Is dat binnen de komende 6 weken of is het reeds vervallen? Laat dan snel een berekening maken om te kijken hoeveel u kan gaan betalen na de overstap. Daarvoor heeft u nodig uw postcode + het huisnummer en het energieverbruik. Voor deze deal en de andere deals van Nuon wordt u door ons doorverwezen naar hun website waar alle relevante informatie op staat. Naast de kofferset deal zijn er ook anderen die u kunnen aanspreken.

Vergelijk energie en stap over

Wilt u graag minder betalen aan het eind van de maand voor stroomkosten? En wilt u deze kofferset cadeau of juist iest anders? Vergelijk dan energie en kies natuurlijk voor de beste energie deal op basis van uw situatie. Het kan een lucratieve deal zijn van Nuon of een deal van een totaal andere energieleverancier. Er zijn er meer als 30, dus genoeg keus. Maar dit alles start bij het begin en dat is energie vergelijken. Op aanbiedingen.com staan er al tal van energie deals op u te wachten. Go for it!

 

Schrijf een review