Oud & Nieuw KNALLER Winter-Geest

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

De Oud & Nieuw KNALLER bij Winter-Geest is gestart. Dat belooft dus zeker een leuke actie te gaan worden. Winter-Geest is dé specialist als het gaat om de verkoop van snowboots, schaatsen en ook kleding. Elke beoefenaar van wintersporten weet steevast wat voor bijdrage Winter-Geest levert aan de sport. Dan terug naar de actie van Winter-Geest. Het jaar starten ze met een knallende korting op Skihelmen. U kunt dus nu uw skihelm kopen tegen een gereduceerde bedrag. Zorg ervoor dat u de piste betreedt met een skihelm die ruim voldoet aan de veligheidsvoorwaarden. De komende dagen haalt u ALLE skihelmen voor 20% minder. Lijkt deze deal u iets?

Oud & Nieuw KNALLER Winter-Geest: 20% korting op skihelmen

Tot en met 19 januari mag u bij Winter-Geest een skihelm halen voor 20% MINDER. Het assortiment bestaat uit skihelmen van verschillende merken. U vindt er merken waaronder Sinner, HMR, Zer035, Tenson, Alpina en Bollé. Elk van deze merken kent verschillende modellen en allemaal zijn in de SALE te halen tegen de 20% korting. Investeer in een goede skihelm, want op de piste is dit zeker van belang. Als u zo een skihelm heeft aangeschaft hoeft u de komende jaren niet meer in te investeren. Vanaf € 63,99 heeft u al een heel stevige Skihelm van het merk Brunotti bijvoorbeeld. Bekijk de modellen stuk vóór stuk en kies een geschikt model uit.

Wat zijn de kenmerken van een goede skihelm?

Op de piste schuilen er verschillende gevaren. Het is dus aangeraden om altijd wel equipped op de piste te verschijnen. Bescherm uw lichaam dus tegen de gevaren. Het hoofd dient dus ook nog goed beschermt te worden. Daarvoor dient een goede wintersporthelm. Daarnaast zorgt het ook voor wat extra warmte. Kinderen mogen in bepaalde landen zeker niet zonder een skihelm de piste betreden. Gezien de veiligheidsvoordelen zullen in de nabije toekomst volwassenen ook verplicht worden tot het dragen van een goede skihelm.

De meeste goede skihelmen hebben de volgende eigenschappen:

  • Uitneembare voering om het te reinigen;
  • Verstelbare Clip;
  • Draaischijf van RUN systeem die uitneembaar is;
  • Ventilatieopeningen die voor frisse lucht zorgen. 

Let wel, er zijn verschillende modellen die allemaal aparte features hebben. Kies dus een model uit die aansluit aan uw wensen qua comfort en pasvorm. U heeft tot en met 19 januari 2020 om munt te slaan uit deze aanbieding.

Schrijf een review