Opruiming bij FotoKonijnenberg.nl: Sale op diverse producten!

Geldig vanaf tot

Opruiming bij FotoKonijnenberg.nl: Sale op diverse producten!
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Heeft u enige affiniteit met het fotograferen? Bent u beroeps-of gelegenheidsfotograaf? Bekijk dan wat Foto Konijnenberg.nl u aan te bieden heeft. Alles dat maar te maken heeft met fotografie kunt u online simpel en snel bestellen. Heeft u geen geld voor nieuw? Ook dan komt u aan uw trekken. De echte liefhebber gaat altijd goed om met zijn spullen. En kan na verloop van tijd na een grondige servicebeurt als bijna nieuw verkocht worden. Wilt u upgraden en de oude verkopen aan Foto Konijnenberg? Bekijk dan de voorwaarden en voor de opkoop van tweedehandse producten.

Opruimings 10-daagse

Ruime keus aan diverse camera’s en accessoires

Het assortiment van Foto Konijnenberg is opgedeeld uit meerdere categorieën Fotocamera, Videocamera, Objectieven, Fotostudio, Tablet s& smartphones, Beeldbewerking en anderen. Ruime keus aan producten dus. En de keus bestaat sowieso uit A-merken. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld de merken: Nikon, Canon, Sony, Olympus, Fujifilm, Panasonic en anderen.

10-daagse opruiming met kortingen die oplopen tot wel 50%

Tijdens de Sale die van start is gegaan op 22 januari j.l. kunt u allerhande items online bestellen tegen veel minder dan werkelijke prijs. Haast alle artikelen zijn afgeprijsd en moeten dus weg. Bekijk de keus en bestel tot en met 31 januari 2018. Profiteer!

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Reageer