Op vakantie met Prijsvrij, trips voor minder!

Geldig vanaf

Op vakantie met Prijsvrij, trips voor minder!
success 100%

Met Prijsvrij kunt u op vakantie voor aanzienlijk minder dan bij de concurrentie. Wat heeft Prijsvrij aan te bieden? Veel wat reizen betreft. We noemen onder andere Zonvakanties, All Inclusive Trips, Autovakanties, Stedentrips en meer. Zelfs Verre reizenkunt u boeken via Prijsvrij.nl. Na een periode van hard werken en zwoegen is een vakantie best wel op zijn plaats. En als u daar ook kunt besparen heeft u bijvoorbeeld extra handgeld. Er zijn meer dan genoeg reizen om uit te kiezen. Neem uw tijd samen met Prijsvrij!


Stedentrips

Prijsvrij.nl :Trips in trek

Er zijn weer een paar leuke trips die u moet bekijken. Prijsvrij.nl laat u altijd weten welke trips goed lopen, zoadt u nog kan boeken voor het te laat is. De trips die nu haard gaa zijn onder meer:

  • Green Field , Canarische Eilanden – Dit is een 8- daagse trip naar Gran Canaria. deze plek is centraal gelegen en u wordt gehuisvest in een hotel met een gezellig en modern zwembad. Deze trip mag u ook boeken als een All Inclusive trip. Standaard kost het nu € 538,0 per persoon. Vertrek is gesteld op 31 juli 2018
  • THe Las Gaviotas– Deze trip, duurt 8 dagen en u wordt ondergebracht in het comfortabel Appartment in Puerto Del Carmen. Deze plek is goed gelegen en is daarnaast ook een zeer populaire plek. De geplande datum voor vertrek is 16 september 2018. De prijs per persoon is € 349,- op basis van logies
  • Pierre en Vacances Terrazas, Spanje– Deze trip brengt u naar Pierre en Vacances Terrazas in Manilva, Costa Del Sol. U wordt ondergebracht in een vakantieresort welke is gebouwd als een Andaulisch dorp. De sporters komen hier flink aan hun trekken vanwege de vele sport_ en spelmogelijkheden. Te boeken vanaf € 287,-. Vetrek is gesteld op 10 juni 2018.

 


All Inclusive

Aanbiedingen op reizen nergens beter dan bij Prijsvrij

Prijsvrij is de enige plek waar u ongetwijfeld een goedkope trip kunt boeken. U kunt trips bekijken en op basis van reviews bepalen als u erheen wilt gaan. U betaald verder géén boekingskosten bij Prijsvrij. Bijna niet te geloven, maar dat is mogelijk bij Prijsvrij.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Op vakantie met Prijsvrij, trips voor minder!
Gemiddeld 10 op basis van 1 reviews

Reageer