Online.nl Winteractie: € 30,- cashback TV pakketten

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Hebt u graag alles onder één dak als het gaat om telecom? Wilt u daarbij ook nog een paar voordelen bij halen? Bekijk dan de complete pakketten van Online.nl en sluit contracten af tegen de beste prijzen. Online.nl is zeker te overwegen als het gaat om Alles-in-1 pakketten. Het valt op dat steeds meer klanten kiezen voor Online.nl. Natuurlijk zal daar een reden voor zijn. Of misschien meerdere redenen zelfs? De Online.nl Winteractie waarbij u € 30,- cashback op TV pakketten is zeker een zeer valide reden. Start dit jaar goed en ga in zee met Online.nl. De besparing zult u vrijwel direct merken. 

Online.nl Winteractie: € 30,- cashback TV pakketten 1

Online.nl Winteractie: € 30,- cashback TV pakketten

Bent u van plan om Internet & TV of een TV & Bellen abonnement af te sluiten bij Online.nl? Dan is het een wijs besluit vanwege verschillende redenen. Na een goed afgesloten contract kunt u ook € 30,- teruggestort zien op uw eigen bankrekening. Kies zelf uw € 30,- Cashback deal bij Online.nl.

Hoe werkt het allemaal? Via Online.nl wordt u gevraagd als u gaat voor een Internet & TV of een Internet, TV en Bellen abonnement. Daar kiest u voor de optie: DIRECT SAMENSTELLEN.

Vervolgens vult u het insschrijfformulier in. Deze moet wel overeenkomen met de gegevens van uw aanvraag. Deze wordt dan verstuurd. Binnen een tijdsbestek van drie werkdagen ontvangt u een bevestiging van uw aanvraag.

U krijgt een ontvangst van deelname aan de actie en dat is de validatie dat u in aanmerking komt voor de terugbetaling binnen een kalendermaand na aansluiting. Het bedrag wordt verrekend met de eerste afschrijving van de abonnementskosten van Online.nl. Deze Winteractie van Online.nl duurt tot en met 29 januari 2020, dus moet u wel voort maken om zeker te zijn dat u in aanmerking komt. Alle actievoorwaarden kunt u uiteraard nog netjes nalezen.

Online.nl biedt complete zekerheid

Klanten kiezen om verschillende redenen steeds meer voor Online.nl. Een paar van deze redenen zijn onder andere:

  • Aansluiting op het betrouwbaar KPN netwerk;
  • Deskundige klantenservice;
  • 100% Installatiegarantie;
  • Garantie op het meest complete pakket;
  • Gratis overstapservice.

Ga voor een abonnenemte van Online.nl en ervaar hoe het is om een compleet pakket af te nemen.

 

Schrijf een review