0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:
success 100%

Oldinn wonenBent u toe aan verandering in uw interieur en zoekt u daarbij een nieuwe buffetkast? Bekijk dan deze aanbieding uit de nieuwe collectie van Oldinn wonen. De oldinn wonen buffetkast nu €1095 in plaats van €1595. De Mango buffetkast heeft een hoogte van maar liefst 220 centimeter en is 200 centimeter breed. De afmetingen zorgen daarbij dus voor extra opbergruimte.

Oldinn wonen buffetkast nu €1095 in plaats van €1595!

Buiten de praktische voordelen van deze prachtige buffetkast is het uiteraard ook een plaatje om te zien. Deze kast past perfect in verschillende interieurs. Of dit nu een robuust interieur is of een romantisch interieur. De kast bestaat uit de volgende materialen: Hout, glas en metaal. Oldinn wonen biedt ook meubels die perfect passen bij deze buffetkast. Denk aan een salontafel of dressoir in hetzelfde type hout. Wat tegenwoordig populair is zijn de ronde tafels. Een ronde salontafel of eettafel biedt meer ruimte en staat schitterend. Het hout in de meubels van Oldinn is gemaakt van mango hout. Het is populair omdat het hout van deze type bomen snel groeit.

Hout van de mangoboom is duurzaam

De diameter van de mangobomen zorgt ervoor dat het uitermate geschikt is voor het maken van meubelen. Een ander bijkomend voordeel is dat mangohout duurzaam geproduceerd wordt. Het oude hout wordt pas gekapt als de boom klaar is met vruchten dragen. Wanneer we de structuur bekijken zien we dat het in de verste verte niet lijkt op eiken of teak hout. Het heeft dus een hele andere uitstraling. Oldinn wonen biedt 3 jaar garantie op haar meubelen. Bezorging van uw meubelen bij deze winkel is gratis. Oldinn wonen biedt een assortiment aan meubelen, en vaak in de stijl landelijk en industrieel.

Achteraf betalen is ook een optie, maar gaat u liever voor direct betalen? Dat kan ook, u heeft dan de keuze uit iDeal of Creditcard. Op deze buffetkast zit een levertijd van 8 tot tien weken. Bekijk de aanbieding maar eens, of sneup verder op de website van Oldinn wonen.

Schrijf een review