0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:
success 100%

Van ‘t jaar bestaat Drogisterij.net al 20 jaar. Zeker een heugelijk feit en dat mag best wel gevierd worden met de trouwe klanten. Ook voor degenen die zich willen toevoegen aan de familie van Drogisterij.net wordt er gedacht. Afgelopen september hebben veel klanten praktisch week kunnen genieten van verschillende acties op producten. Zou het dan ook niet gepast zijn om in Oktober te starten met een weekactie bij Drogisterij.net? Dan doet Drigsiterij.net dat dan ook!

Variëteit aan producten bij Drogisterij.net

Drogisterij.net heeft de afgelopen 20 jaar een mooie groei doorgemaakt. Eerst verkocht men uitstluitend verzorgingsproducten. Maar dat is gaan veranderen. Tegenwoordig valt er veel te bestellen. U kunt kiezen uit producten die voor de overzichtelijkheid zijn verdeeld onder verschillende categorieën waaronder: Make-up, Parfum, Cadeaus, Gezondheid, Afvallen, Seksualiteit, Huishoudelijke items en ook items voor de Baby. Genoeg om uit te kiezen dus.

Daarnaast heeft Drogisterij.net het proces van bestellen tot leveren goed in kaart gebracht. U bestelt de gewenste producten online vandaag en heeft ze morgen reeds in huis ( bestellingen gedaan vóór 22.00 uur). U hoeft over de betaling niets te vrezen. Dat is goed geregeld door een goed beveiligde connectie. Wilt u geregeld dezelfde producten bestellen? Geen nood. Drogisterij.net houdt al uw bestellingen op na en kan makkelijk inspelen. U bestelt zo hetzelfde product weer zonder misverstanden.

Voor meer als € 35,00 aan producten besteld? Dan heeft u ook recht op GRATIS verzending binnen Nederland en België. Zit u onder dat bedrag? Dan betaalt u voor verzending binnen Nederland € 3,99 en België € 4,99. DHL Parcel zorgt voor de levering.

Oktober weekactie bij Drogisterij.net

Zoals eerder aangegeven is het feest nog gaande bij Drogisterij.net. Ook in oktober gaat het door. Van de week mag u ook profiteren van verschillende leuke acties. Van de week mag u profiteren van de volgende acties:

  • 50% Korting op ALLE make-up van L’Oreal 
  • Koop een product van het merk Maybelline en krijg voor de tweede 50% discount
  • 1+1 Gratis op producten van de merekn Oenobiol en Centrum

De actie op deze producten loopt door tot en met 6 oktober 2019. Tot die datum heeft u dus de tijd om uw voordeel te halen.

Schrijf een review