Oktober promoties bij SPARTOO: diverse kortingen op nieuwe schoenen!

Geldig vanaf tot

Oktober promoties bij SPARTOO: diverse kortingen op nieuwe schoenen!
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

SPARTOO kleedt u van TOP TOT TEEN. Dat is inmiddels geen geheim meer. Dames, heren & ook hun kroost worden heel goed gekleedt en geschoeid door SPARTOO. U heeft als klant keus uit sportieve, luxe en exclusieve items tegen heel scherpe prijzen. Er is soms wel keus uit meer als 2264 merken. dat is aan verandering onderhevig vanwege de constante aanvoer van nieuwe merken. Wilt u niets mis lopen? Dan moet u op de hoogte blijven door de webwinkel regelmatig te bezoeken. De beste prijs/kwaliteit verhouding is nergens anders beter dan bij SPARTOO.

Promoties op nieuwe collectie schoenen bij SPARTOO in oktober

Shoppen bij SPARTOO is altijd spannend en voordelig. Op regelmatige basis worden er diverse items in  de aanbieding geplaatst zodat u er extra voordeel uit kunt halen. Normaliter is SPARTOO al gewend hun items scherp af te prijzen. Met een EXTRA percentage van af is het dan ook weer helemaal te gek. Oktober gaan ze ook weer los met een paar promotiecodes. Deze zijn:

  • NEWLOOK5- Bij gebruik van deze promotiecode krijgt u 5% KORTING op hetgeen u besteld. Er is geen minimum bestedingsbedrag gekoppeld aan deze code.
  • NEWLOOK10- Bij het besteden van een bedrag vanaf €100,- en gebruik van deze code ontvangt u 10% KORTING
  • NEWLOOK15-  Deze code is echt een voordelige.  Heeft u voor meer dan €150,- aan inkopen gedaan? Dan krijgt u 15% korting op het betaalbedrag. Niet te missen deze!

Wenst u ook te profiteren van deze code(s)? Bezoek dan de webshop en maak uw keus. Wel mag u deze promotiecodes niet gebruiken in combinatie met andere promoties en zijn ze ook niet geldig op partner artikelen. Gelieve tussen 1 oktober 2018 t/m 31 oktober te shoppen met deze codes.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Oktober promoties bij SPARTOO: diverse kortingen op nieuwe schoenen!
Gemiddeld 10 op basis van 1 reviews

Reageer