0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Zomer is nabij, lekker tijd om op reis te gaan dus. Alleen of met het gezin. U heeft weer een paar zware maanden achter de rug qua werk en/of andere bezigheden, dus tijd om er even tussenuit te knijpen. Oad.nl staat klaar met verschillende pakketten naar diverse bestemmingen. U kiest zelfs uw soort vakantie of bestemming en laat de rest over aan Oad.nl. Deze reisagent helpt u aan thema reizen tot aan groepsreizen op maat. Zodra het om reizen gaat, staat Oad.nl klaar!

Vakantiegeld voordeel bekijken met Oad.nl

Oad heeft heel veel aan te bieden als het gaat om reizen. In vergelijking met de concurrentie zult u een heel aantrekkelijk aanbod aan reizen zien. Geen eentonige reizen waarvan u steeds maar dezelfde reclames ziet, maar reizen die variëren van zeer ontspannend naar zeer avontuurlijk. Kies gewoon uit wat u boeit.

Veel mensen plannen tijdens deze periode soms spontaan een vakantie. Dat kan wel, omdat vakantiegeld gestort wordt. Lekker extra geld om uit te geven aan een welverdiende trip. Wilt u reeds lang naar Duitsland, Oostenrijk, Engeland, Spanje of Italië? Of heeft u zin in een avontuur op de fiets door Duitsland of lekker wandelen in Noord-Schotland? Doet u het dan gewoon, het kan nog wel. Laat Oad alles netjes voor u regelen. Oad heeft een speciale actie gelanceerd die wel degelijk voordeel met zich meebrengt. Op elke boeking vóór 24 juni 2019 krijgt u een korting van €25,- per boeking. En dat werkt vrij simpel. U gebruikt tijdens het reserveren bij de eerste stap de actiecode: OAD25ACTIE. Dan wordt de korting automatisch verwerkt. Per boeking kan uw korting oplopen tot wel €275,- per boeking. Bekijk dus goed de aanbiedingen en daaraan gekoppelde voorwaarden.

Korting tot her én der

Oad.nl weet dat u die welverdiende vakantie verdiend en ze beseffen ook goed dat u het niet altijd kan betalen. Vandaar dat ze hun reizen zo betaalbaar mogelijk houden en toch ervoor zorgen dat het niet inboet aan kwaliteit. Tijdens deze vakantiegeld actie mag u kortingen verwachten op alle:

  • vliegvakanties
  • riviercruises
  • excursiereizen
  • afgeprijde reizen
  • Disneyland Paris

Kies uit meer dan 182 reizen en geniet van een welverdiende en voordelige vakantie via Oad.nl. Aanbiedingen.com probeert u zoveel als mogelijk in contact te brengen met voordelige vakanties aangeboden door reisagenten.

 

Leave a Reply