Oad.nl: Kerstcruises met €50,- boekingskorting

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Wilt u van het jaar het kerstfeest op een andere manier vieren? Of alvast ergens anders? Dan kunt u even kijken welke kerstreizen via Oad.nl aan te bieden zijn. Decembermaand is ongetwijfeld de gezelligste periode van het jaar. Lekker veel eten, cadeautjes en feesten overal. Beter kan het niet. Maar soms willen we wel een verandering hebben in de scene. Een optie zou kunnen zijn om met kerst op reis te gaan. Oad.nl heeft een hele verzameling aan reizen die tijdens kerst en het nieuwjaar lopen. Deze vallen onder de noemer Oad klassiekers en kersspecials. Wilt u ook een kerstcruise met €50,- boekingskorting veilig stellen?

Kerstspecials en Oad klassiekers

Oad.nl werkt voortdurend aan het vergroten van het aanbod aan reizen. De Oad klassiekers en kerstspecials zijn reeds jaren enorm populair. De vraag is er dus zeker. Desondanks wordt er voortdurend gewerkt aan het verbeteren van het assortiment. Momenteel kunt u bijvoorbeeld steevast al kiezen voor een leuke 6-daagse tour naar Berlijn (v.a. €599,-) of gezellig even naar Oostenrijk  (v.a. €999,-) Deze worden nooit oud en blijven even aantrekkelijk om te boeken.

Nieuwe kerstreizen

Oad blijft zoals eerder gesteld nooit rustig en werkt voortdurend aan het arrangeren van nieuwe trips. Nieuw erbij zijn bijvoorbeeld de korte stedentrippen die u brengen naar gezellige kerstmarkten. Of wilt u liever op een indrukwekkende cruise? Dan moet u de kerstcruises bekijken de gaan over de Rijn(v.a. €559,-) of over de Donau (v.a. €749,-). Wilt u het dichterbij houden? Dan kunt u ook een Kerstcruise kiezen langs de Belgische Steden & Zuid-Holland (v.a.€639,-). Elk van deze kerstcruises zullen natuurlijk de kerstsfeer rijkelijk met zich meebrengen. Bij alle stops zult u uitgebreid kunnen genieten van de kerstsfeer en ook de schepen zullen de sfeer met zich meedragen.

Kerstcruises met €50,- boekingskorting

Wilt u alvast reis boeken voor die periode? Dan kunt u als snelle beslisser voordeel halen indien u boekt vóór  3 juli 2019. Is de totale reissom €499,- of MEER, dan krijgt u bij de reservering stap 1 met gebruik van actiecode OAD50KERST een korting. Deze korting bedraagt €50,- op uw boeking en het wordt per direct verwerkt. Belangrijk is te weten dat deze korting wel niet geldig is op de 2-daagse kerstmarkten en kerstmarkt dagtochten. 

Schrijf een review