Oad.nl actie: wintersportreis naar Canada met extra korting

Geldig vanaf tot

Oad.nl actie: wintersportreis naar Canada met extra korting
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Bent u een fervente wintersporter? Zoekt u nu reeds naar een andere wintersport uitdaging? Probeer dan een wintersportvakantie in Canada. Oad.nl brengt u er wel heen. Deze touroperator staat altijd klaar om u te brengen naar de meest adembenemende plekken.

Wat brengt wintersport in Canada met zich mee? Eigenlijk moet u het zelf meemaken, maar om u een voorstelling te geven dan even iets vertellen. Als het gaat om de wintersport moet er alvast voldoende sneeuw zijn. Canada heeft wat dat betreft een heel goede kwaliteit sneeuw. Alvast een reden om de oceaan over te steken. De canadese Rockies geven een garantie op ruim 400 cm droge poedersneeuw. Zowel de beginners als de echte craks  kunnen er flink genieten op de pistes.

Canadese Skivakantie boeken via Oad.nl

Wilt u meer dan alleen een sneeuwvakantie ervaren? Dan moet u kiezen voor een skivakantie in Canda. Er zijn tal van mogelijkheden als het gaat om een complete belevenis.  Naast het skiën en snowboarden kunt u ook genieten van de prachtige landschappen van de Rocky Mountains. U kunt bijvoorbeeld wandelingen maken met sneeuwschoenen, wildlife tours ondernemen en echte hondensledentochten maken. Dat is pas een skivakantie! Via Oad.nl kunt u een trip boeken naar 2 skigebieden namelijk:

  1. Banff & Lake Louise
  2. Jasper (Marmot Basin)

Deze skigebieden lenen zich uitstekend qua accomodaties. Er zijn hotels met zwembaden binnen, sauna’s, jacuzzi’s, shuttles naar skigebieden , buiten hot tubs en klasse restaurants. Tijdens het boeken kunt u rustig alle opties bekijken en de geschikte kiezen.

Wintersportreis naar Canada met extra korting

Nu is het de ideale gelegenheid om een wintersportreis te boeken naar Canada. Via Oad.nl kunt u een mooie wintersportreis boeken en per boeking een korting van €50,- ontvangen. U moet alleen tijdens het boeken de actiecode: OAD50CAN gebruiken. Deze actie is geldig op boekingen gedaan tussen 7 juni 2019 en 9 juli 2019. Ontdek Canada op een andere manier, maar dan nog voordelig.

Als het gaat om vakantie & reizen mag u Oad.nl niet vergeten. Elke dag is er wel een actie op trips die u kunnen aanspreken. Volg Aanbiedingen.com en blijf op de hoogte van de aanbiedingen van Oad.nl.

Reageer