Oad brengt u op voordelige 2-daagse kerstreizen

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Het is nooit te vroeg om te plannen voor Kerst. Die periode is ongetwijfeld de gezelligste van het jaar. Er valt heel veel te doen. Etentjes, feestjes, familiebezoek en tal van andere bezigheden. Maar dat kent ook al een bepaalde regelmaat. Zou u daar wat verandering in willen brengen?Ga dan op een Kerstreis! Oad heeft een scala aan kerst – en nieuwjaarsreizen die u brengen door heel Europa. Over de verzorging hoeft u zich geen zorgen te maken. U wordt voorzien van lekker eten, comfortabel transport, uitstekende hotels en ook prima gezelschap. Just trust Oad. Ze laten u onbezorgd genieten van een top reis, die u zeker de mooiste herinneringen zullen bezorgen.

Oad klassiekers en meer

Oad verzorgt dit soort van trips niet vandaag. Reeds jaren worden klanten door heel Europa gebracht tijdens deze hoogtij-dagen. Deze trips staan tegenwoordig bekend als de Oad klassiekers en kerstspecials. Die zijn er standaard. Van ‘t jaar doet Oad iets extra. Er komen namelijk een paar nieuwe reizen bij. Speciaal voor u samengesteld. Oad heeft onder andere toegevoegd: 6-daagse kerstreizen naar Berlijn of een paar dagen naar Schotland tijdens kerst. Of prefereert u een Nieuwjaarscruise over de Rijn? Dit alles wordt dus ook mogelijk gemaakt door Oad. De creativiteit ontbreekt er nooit bij deze reisagent.

Voordelige 2-daagse kerstreizen

Wilt u dit jaar kerst iets anders doen? Bijvoorbeeld een shopping trip? Boek dan een 2-daagse of 3-daagse kerstshopreis naar Dortmund & Münster of Frankfurt & Berlijn. Heel anders en wordt u ook nog in de gelegenheid gesteld om de allerlaatste inkopen te doen voor kerst. U heeft tot aan 23 juni 2019 de kans om voordelig te boeken voor een 2-daagse kerstreis vanaf €59,-. Boek vandaag nog deze fantastische trips.

Snelle beslissing met voordeel

Voor de snelle beslissers is er ander heel mooi voordeel te halen. Indien u vóór 3 juli 2019 een kerst-of nieuwjaarsreis boekt krijgt u een korting van €50,- op die boeking. In dit geval moet de totale reissom wel minimaal €499,- zijn. Boek en kies tijdens het reserveren bij stap 1 de actiecode : OAD50Kerst en de korting wordt verwerkt. Deze actie staat wel los van de kerstmarkt en 2-daagse kerstmarkten. Daar het een extra voordelige trip is hebben we ook maar meteen aangehaald. Oad staat voor een voordelige gezellige vakantie. Enjoy!

Schrijf een review