Oad actie: Cruise langs de Donau nu met €100,- korting p.p

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Heeft u ooit eens al Oostenrijk willen bezoeken? Wilt u dit land en meer ontdekken tijdens een trip? Dan mag u boeken bij Oad.nl voor de cruise langs de Donau. Dit is een heel lijvige trip die u zal brengen langs de verschillende hoogtepunten aan de Donau. Gedurende 10 dagen zult u gegarandeerd genieten van de vele plekken die aangedaan zullen worden. Zo gaat de cruise bijvoorbeeld langs grote wereldsteden zoals Wenen en Budapest, Maar ook ander kleinere plekken zoals Dürnstein en Melk ( in het romantische Wachaudal) zullen zeker aangedaan worden tijdens deze trip.

Transport goed verzorgd

Oad.nl heeft een reputatie om hoog te houden. Vandaar dat ze vanaf transport tot aan de accommodaties hel goed regelen. Voor deze specifieke trip wordt u per bus vervoerd vanuit Nederland naar Zuid-Duitsland. AAngekomen in Wenen zult u dan de overstap maken naar het uiterst comfortabele schip, de MS Crucestar. Het schip beschikt over een ruime, comfortabele zonnedek en ook een panoramabar. Dit zal gedurende een paar dagen uw thuis zijn, van waaruit u zult genieten van het voorbijglijdende landschap.

Hoogtepunten om te bezoeken

Tijdens de trip zijn er sowieso veel plekken die u zult bezoeken. Echter zijn er plekken die op de trip worden genoemd als te zijn ‘highlights’. De hoogtepunten die u absoluut moet bezoeken zijn onder andere:

  • Klassiek Wenen
  • Schilderachtig Merk en Dürnstein
  • Indrukwekkend Budapest en omgeving
  • Benedictijnenklooster in Melk
  • Grootste kerk van Hongarije, de Basiliek in Esztergom

Alle plekken die worden aangedaan zijn netjes verwerkt in het dagprogramma die u kunt bekijken in geval u denkt aan boeken.

Oad actie: Cruise langs de Donau nu met €100,- korting p.p

Bekijk deze trip beter en neem het besluit dan om het mee te maken. Voor een bedrag van € 949.- per persoon mag u deze trip al boeken. Dat is de prijs die Oad.nl nu aanbiedt. Deze trip kost normaliter € 1049,- per persoon. Na een snelle aftreksom betekent het dus dat u een korting krijgt van € 100,- op deze trip. De trip die staat gepland voor 16 juli 2019 en er zijn nog een paar laatste plaatsen. VOL = VOL!

** Ontbijt, lunch en diner inclusief.

Schrijf een review