Nordisk tenten in de aanbieding bij Carl Denig (25% korting)

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Carl Denig blijft relevant in de kampeerscene. Dat doen ze door u consistent te voorzien van stevige kampeerproducten tegen de allerscherpste prijzen op de markt. Het assortiment bestaat uit onder andere kleding, schoenen, rugzakken, tenten, slaapzakken en tal van accessoires. Meer dan genoeg om een kampeertrip goed te ondersteunen.

Carl Denig heeft de reputatie van dé outdoorspecialist in Nederland kunnen verwerven na jaren lang gewerkt te hebben aan het verbeteren van hun producten. Trouwens dat doen ze nog steeds. De oprichter van deze zaak had een visie en heeft dat door volharden kunnen realiseren. U mag namens hem dus de beste outdoor producten halen tegen de scherpste prijzen. En dan verrassen ze ook nog met tal van kortingsacties. Momenteel zijn de Nordisk tenten in de aanbieding bij Carl Denig. U krijgt een korting van 25% op de teneten van dit merk. Nog even snel halen en kamperen geblazen.

Nordisk tenten in de aanbieding bij Carl Denig (25% korting) 1

Nordisk tenten in de aanbieding bij Carl Denig (25% korting)

Bij Carl Denig kunt u teneten van verschillende formaten en merken halen. Het assortiment kent bijvoorbeeld merken zoals Carl Denig. Hilleberg Enan en ook Nordisk. Het laaste merk staat momenteel in de aanbieding. Elke kampeerder kent het belang van een goede tent en hecht er dus veel waarde aan. Maar het start allemaal met het maken van een bewuste keus bij het aankopen van een tent. Nordisk heeft verschillende tenten op de markt gebracht met elk andere functionaliteiten en verhalen achter de namen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit:

  • NORDISK FINNMARK 2 SI TENT
  • NORDISK HALLAND 2 LW TENT GREEN ALU
  • NORDISK HALLAND 2 PU TENT
  • NORDISK TELEMARK 2 ULW TENT

En dit is slechts een greep uit de collectie aan Nordisk tenten. De tenten van het merk Nordisk garanderen comfort, terwijl ze ongetwijfeld voldoen aan de maatstaven om in te kunnen verblijven. Ze zijn doorgaans licht in gewicht doordat ze worden gemaakt van de allerniuwste stoffen en andere componenten.

Carl Denig stelt u in de gelegenheid om uw eigen Nordisk tent aan te schaffen voor 75% van de oorspronkelijke prijs. U krijgt dus een korting van 25%. De Nordisk Telemark is bijvoorbeeld afgeprijsd van € 799,95 naar € 599,96 (incl. BTW). Dat is een korting van € 199,99. Alle kortingen zullen dus in de ‘range’ van de honderden euro’s zijn. Bekijk welk model u het best zou willen en doe op basis daarvan uw aankoop. Shop voordelig op kampeerproducten bij Carl Denig.

Schrijf een review