0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Kleding nodig voor uw kinderen? Of liever één keer alles halen voor het gezin? Waar te starten? Bij Zeeman natuurlijk! En daar stopt het ook meteen, want u vindt bij Zeeman meer dan genoeg aan kleding om te voorzien in de dagelijkse behoefte. Zeeman.com zorgt reeds jaren voor goedkope kleding die zeker niet inboet aan kwaliteit. Hoe krijgen ze dat dan voor elkaar? Hoe vindt u altijd bakken vol voordeel bij Zeeman.com?

Goede kwaliteit/laagste prijs

Als het gaat om kwalitatief goede kleding staat Zeeman zeker zijn mannetje. Ze weten steeds weer kwalitatieve basics en textiel aan te bieden tegen de laagste prijzen. Inmiddels is Zeeman niet meer weg te denken als het gaat om leuke kinderkleding. In delen van Europa (Nederland, België, Frankrijk en Duitsland) staan ze steeds weer aan top wat baby-en kinderkldeing betreft. Dat de prijzen zo laag mogelijk gehouden worden ten opzichte van de concurrentie komt door de veranderingen die ze hebben doorgevoerd binnen het bedrijf om zulks te garanderen. Een paar van de veranderingen zijn onder andere:

  • Eenvoudig ontwerpen die in grote hoeveelheden geproduceerd worden. Door de slimme organisatie hiervan krijgt u de laagst mogelijke prijs;
  • Investeren in de service. De klantvriendelijkheid en service brengt de klanten zeker terug;
  • Eenvoudig opzet van de winkels en online shoppen ( voor een groter bereik);
  • Slim vervoeren ( haast alles wordt over water vervoerd).  Indien over land wordt dat gecombineerd gedaan (leveren en afvoer van rommel). 

Nog altijd bakken vol voordeel te halen bij Zeeman

Zeeman weet niet van ophouden als het aankomt op het bieden van voordeel. Steevast kunt u reken op verschillende kortingen. De komende weken mag u ook weer Bakken vol Voordeel halen bij Zeeman.com. Veel items worden flink afgeprijsd of in zeer leuke combinatie deals aangeboden. U kunt bijvoorbeeld 2 stuks Dames T-shirts halen voor slechts € 6,-. Er is keus uit verschillende mooie kleuren. Dames leggings zijn afgeprijsd naar € 4,99, Heren jacks zijn te krijgen voor slechts € 24,99 ( goede bescherming tijdens de wintermaanden). Veel meer om op te noemen, maar het beste is dat u zelf eens rustig het assortiment bekijkt.

Weest u er wel snel bij, want deze Bakken vol Voordeel actie loopt maar door tot en met 11 oktober 2019.

Leave a Reply