NLEX Alles-in-1 vanaf €29,95 p/mnd

Geldig vanaf

NLEX Alles-in-1 vanaf €29,95 p/mnd
Aangeboden door
success 100%

NLEX Alles-in-1 vanaf €29,95 p:mndOp zoek naar een nieuwe provider voor internet, tv en bellen thuis? Check dan even snel deze NLEX Alles-in-1 vanaf €29,95 p/mnd. Het zit namelijk zo, de eerste tien maanden betaalt u €29,95 per maand, en erna €35 per maand. De looptijd van dit pakket is 24 maanden. Internet 20 Mb/s, en gratis WiFi versterker en modem uiteraard. U bekijkt dan interactieve tv van KPN. En die staat natuurlijk bekend als één van Nederlands grootste provider. Het NLEX Alles-in-1 pakket kan via koper of glasvezel geleverd worden. Dit hangt af van uw aansluiting. Zo kan de gratis WiFi versterker handig zijn voor plekken in huis waar de ontvangst soms wat minder is. Zo bent u altijd verzekerd van een groot WiFi bereik.

Wat biedt NLEX Alles-in-1 vanaf €29,95 dan precies?

Kiest u voor NLEX Alles-in-1 vanaf €29,95 per maand? Dan maakt u gebruik van het standaard pakket, en standaard daar bedoelen we mee meer dan 100 televisiezenders. En daarvan zijn er 32 zenders in HD te bekijken. Wilt u toch liever meer zenders bekijken? Dan kunt u aanvullend extra zenderpakketten erbij kiezen. Denk dan aan een Fox Sports of Ziggo Sport Totaal. Of het kids pakket voor de kinderen. Hier betaalt u wel extra voor. Wilt u een extra kastje om tv boven te kunnen bekijken? Ook dat is mogelijk voor €4 extra per maand. Waarschijnlijk denkt u bij NLE: Hee dat is toch een energiebedrijf? Dat klopt maar sinds een aantal jaar leveren zij ook Alles-in-1 pakketten aan. Deze service is als extra bedoeld voor de consument.

Vergelijk de aanbieding van NLEX even met de rest van het aanbod en bekijk uw voordeel

Alles-in-1 pakketten zijn de laatste jaren wel iets gestegen in prijs. Daarom brengen wij u deze aanbieding onder de aandacht. Want NLEX Alles-in-1 geldt als één van de goedkoopste op het gebied van internet, tv en bellen. U kunt uit nieuwsgierigheid ook andere Alles-in-1 internet pakketten van overige providers met elkaar vergelijken. Dan ziet u in een oogopslag of NLEX ook echt de goedkoopste is. Heeft u wel oren naar een goedkopere aanbieding? Dan is deze aanbieding de overweging waard.

 

Reageer