NLE 1 jaar contract : € 200,- overstapskorting

0 ervaringen

Besparen is niet meer weg te denken. De kosten voor vaste lasten blijven alsmaar stijgen en daar komt er zeker geen verandering in. Tenminste als u daar zelf niet iets aan doet. Als consument kunt u zelf het ‘hef’ in handen nemen en snijden in de kosten. dat kan door te letten op het verbruik van diensten, zuinigere apparaten aan te schaffen en/of overstappen ( in het geval van energie). Zodoende kunt u een aanzienlijk bedrag besparen op bijvoorbeeld energiekosten. Kies bijvoorbeeld elk jaar voor een andere energieleverancier en geniet van de bijkomende overstapskorting. Vergelijk energie en stap over! Bekijk het NLE 1 jaar contract met tot wel € 200,- overstapskorting. Dat kan op jaarbasis al een flinke besparing zijn. Of niet?

NLE 1 jaar contract : tot wel € 200,- overstapskorting

Bij deze nodigt NLE energie u uit om het aanbod te bekijken voor het 1-jarig contract, waarbij u tot wel € 200,- kunt besparen op uw energiekosten. Daarnaast geniet u ook nog gegarandeerd van knetterscherpe tarieven. Vul uw gegevens in en bereken uw voordeel.

Wat moet u overleggen om uw voordeel te berekenen? Daarvoor heeft u nodig uw adresgegevens ( postcode, huisnummer + toevoeging) en het verbruik ( kWh stroom + m³ aan gas). Op basis van deze gegevens wordt er een schatting gemaakt. Het getoond bedrag zult u dan mogelijk betalen (hangt van uw verbruiksgedrag af). Het NLE 1-jarig contract kan u tot wel € 200,- aan kosten doen besparen na een simpele overstap.

Waarom toch kiezen voor NLE?

NLE noemt zich met alle recht de grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland. Wat mag u daaronder verstaan? NLE heeft altijd markten opengebroken en heeft door deze handeling de concurrentie scherp gehouden. Speciaal voor u! Sedert het betreden van de energiemarkt in 2005 heeft NLE steeevast de markt voorzien van energie tegen knetterscherpe tarieven. Dat mag u danken aan het feit dat ze ‘doorgewinterde’ inkopers van energie zijn. Dan nog is er een zeer belangrijk aspect van NLE dat niet te onderschatten is. Na het eind van uw contracttijd, krijgt u weer een ‘vernieuwd’ aanbod. Een knetterscherp aanbod staat altijd ready.

NLE levert alleen groene stroom

Het is een welbekende marketingsinstrument om ‘Groene Stroom’ te adverteren. Maar hoe ‘groen’ is het daadwerkelijk? Niet altijd wordt er aan de klant verteld hoe groen de stroom is of tegen welke prijs deze wordt gehaald.

Bij NLE wordt u in de gelegenheid gesteld om zelf te kiezen van waar uw elektriciteit vandaan komt. Er valt te kiezen uit 2 bronnen nl. Nederlandse en Europese wind. Het verschil daarbij is:

  • Europese Wind– De kosten voor Europese windenergie liggen gemiddeld ongeveer € 1,89 hoger dan bij grijze stroom bij de huishoudens.
  • Nederlandse Wind- De Nederlandse windenergie wordt natuurlijk in Nederland zelf opgewekt en zorgt ook direct voor een stukje verduurzaming. Ten opzichte van de grijze stroom betaalt u dan wel ongeveer € 12,00 extra per jaar per gemiddeld huishouden.

Bekijk het aanbod beter en stap over. Sterker nog, maak gebruik van de overstapservice  en laat het over aan NLE. Ze regelen alles goed en conform de geldende regels. Op aanbiedingen.com zult u tal van zulke energiedeals tegenkomen. Als klant mag u dus energie vergelijken en het contract kiezen welke het best past bij uw omstandigheden. Met deze NLE 1 jaar contract deal bent u  gegarandeerd van tot wel € 200,- overstapskorting.

Schrijf een review