Nieuwjaars knaller bij Winter-Geest: 20% Discount op alle Skihelmen

Geldig vanaf tot

Nieuwjaars knaller bij Winter-Geest: 20% Discount op alle Skihelmen
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Winter-Geest voorziet in ALLES dat te maken heeft met de wintersport. Ze dragen dus terecht de naam van specialist op het gebied van wintersport. het assortiment bestaat uit onder andere: Winterkleding, Ski outfits, Skisokken, Schaatsen, Snowboots, Skihelmen en ook Winteraccessoires. Letterlijk en figuurlijk alles dat te maken heeft met de sport. besteld u meer dan €50,- aan items online? Dan krijgt u die GRATIS tot op locatie geleverd. Gewoon omdat het kan!

20% Discount op ALLE Skihelmen

Het is zeker aan te bevelen dat u op de piste een Skihlem aan heeft. Liever goed voorbereid dan naar de medische post in het ergste geval. Bescherm uw hoofd goed en houdt het bovendien ook warm met het dragen. In verschillende landen is het dragen van een Skihelm verplicht en terecht. We weten nooit van te voren als iets mis kan lopen. Het streven ligt er zelfs bij om het volledig verplicht te stellen voor een ieder. Wees voorbereid en schaf alvast uw Skihlem aan.

Start het nieuwe jaar en schaf een Skihelm met of zonder vizier aan. Toevallig heeft Winter-Geest tot en met 13 januari 2019 een actie waarbij u 20% Discount krijgt. Het assortiment is zeer uitgebreid, dus genoeg keus. Sla uw slag en voorzie bijvoorbeeld het gezin. 

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Nieuwjaars knaller bij Winter-Geest: 20% Discount op alle Skihelmen
Gemiddeld 10 op basis van 1 reviews

Reageer