Nieuwjaar actie Wandel-Geest op wandelkleding

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Mak een frisse doorstart in 2020 en begin gezond. Eet gezonder, drink veel water en beweeg. Een simpele sport die u kunt oppakken is de wandelsport. Lekker door de natuur wandelen en bewegen. Maar zeker niet te onderschatten, want als u een intensieve route afwerkt zult u het merken. Uw heel lichaam gaat mee moeten bewegen. U gaat flink transpireren enz. Kleding gaat dan een belangrijke rol spelen. U heeft dan échte wandelkleding nodig. Waar gaat u deze specifieke kleding vinden? Er is sowieso één naam die gelijk in gedachten komt is: Wandel-Geest. Natuurlijk! Dé wandelspecialist mag je niet vergeten. Deze heeft nagenoeg alles in huis om het wandelen correct te doen verlopen. Op zoek naar kleding? Bekijk de Nieuwjaar actie van Wandel-Geest op wandelkleding. Ontdek hoeveel korting u krijgt.

Nieuwjaar actie Wandel-Geest op wandelkleding

Tot en met 19 januari 2020 heeft Wandel-Geest een actie waarmee ze het jaar starten. Wandelaars kunnen tot en met die dag hun échte wandelkleding bestellen online voor 20% MINDER dan normaal. U krijgt dus 20% korting op ALLE wandelkleding op voorraad. Bestel uw kleding van de merken: The North Face, Falcon, Agu, Craft, Lutha, Nord Berg, Tenson, Twinlife , Protest en andere topmerken vandaag nog. Zorg goed voor uw lichaam door de aangepaste kleding aan te schaffen.

Wat verstaat men onder ‘wandelkleding’?

Onder wandelkleding verstaat Wandel-Geest het volgende: wandelshirts, wandelpolo’s, wandel singlets, onderkleding, wandeltruien, Fleece vesten, regenkleding, wandeljassen, Softshell jacks en ook wandelbroeken. Met deze kledingsstukken bent u gegarandeerd goed gekleedt voor het wandelen. En met de juiste wandelsokken, wandelsschoenen, rugzakken en Nordic walking stokken kan het niet mis. Wandel-Geest staat klaar om u te voorzien van al hetgeen u nodig heeft.

Heeft u wandelkleding gezien die u wilt bestellen? Dan is het zo gedaan door de simpele stappen te volgen. Is de bestelwaarde van de items meer dan € 50,-? Dan komt er nog een verrassing bij! U krijgt alles dan tot aan huis geleverd zonder te betalen. Gratis bezorgd dus! Voordeel na voordeel te halen bij Wandel-Geest.

Aanbiedingen.com doet het in 2020 ook weer. Alle superdeals op producten en diensten kunt u op deze site vinden. Is er een mogelijkheid tot besperen? dan moet het op aanbiedingen.com te vinden zijn. Wilt u ook uw producten promoten? Laat het aan aanbiedingen.com over en ze regelen de rest. Uw product krijgt zeker meer exposure!

Schrijf een review