0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Tennis-Geest laat na een tijdje weer van zich horen. Niet dat ze minder actief waren, want ze blijven werken achter de schermen. Dé tennisspecialist die zich volledig richt op het verkopen van tennisartikelen online heeft wel altijd leuke items tegen de scherpste prijzen. Wat mag u verwachten van Tennis-Geest? Bij Tennis-Geest haalt u nagenoeg alles dat met de tennissport te maken heeft. U vindt er onder andere: tenniskleding, tennisschoenen, tennisrackets, tennisballen, ondergoed en ook andere tennisaccessoires. Na een bezoek aan Tennis-Geest bent u gegarandeerd ‘ready’ voor training of wedstrijden.

Nieuwe Sjeng Sports collectie ontpakt bij Tennis-Geest

Waarom online shoppen bij Tennis-Geest?

Naast het feit dat Tennis-Geest de one stop shop is voor tennisartikelen kunt u veel meer voordelen uit halen. Zo kunt u bijvoorbeeld achteraf betalen voor de geleverde spullen. Ook heeft u bij een aankoopbedrag van € 50,- recht op GRATIS bezorging. Maar dat is niet alles, want u kunt middels de nieuwsbrief goed op de hoogte blijven en dan gebruik maken van kortingscodes/acties.

Sjeng Schalken, Nederlands voormalige proftennisser nu ontwerper

Bij Tennis-Geest haalt  ook de kledinglijn van een Nederlandse tennislegende. Sjeng Schalken heeft een zeer gedecoreerde loopbaan achter de rug met onder andere vijf ATP titels op zak. Daarnaast maakte hij ook deel uit van het Nederlands Davis Cup-team van 1996 tot 2006. Helaas moest hij vanwege lichamelijke kwalen zijn carrière stopzetten. Toen kwam hij op het idee om zijn kledinglijn te op te starten. zo werd Sjeng Sports geboren.

Nieuwe Sjeng Sports collectie ontpakt bij Tennis-Geest

Het is zover! De allerlaatste collectie van Sjeng Sports is gelanceerd bij Tennis-Geest. Dat betekent dus dat u per direct kan beschikken over de collectie tenniskleding van dit merk. Sjeng Sports tenniskleding kan uit voorraad geleverd worden tegen heel scherpe introductieprijzen. Er valt genoeg om uit te kiezen. Zowel de dames als heren zullen gegarandeerd aan hun trekken komen. Het assortiment gekoppeld aan dit merk biedt onder andere tennisrokjes, trainingsbroeken, tennisshorts, complete trainingsbroeken, polo’s en meer.

Bezoek de online shop van Tennis-Geest en kies zelf hetgeen u nodig heeft uit. Sport ze!

 

 

Leave a Reply