Nieuwe merksneakers bij vanHaren Schoenen

0 reacties
Geldig tot:

Bij vanHaren is het shoppen op de juiste schoen nooit verkeerd afgelopen. Mede door het zeer ruim en breed assortiment is het steeds gelukt de meest critische klanten te voorzien van de nagenoeg perfecte schoen. Vandaar dat generaties van families ‘zweren’ bij vanHaren Schoenen. Geen nodeloze zoektochten meer naar de perfecte schoen, want vanHaren Schoenen heeft meer dan genoeg op voorraad die voldoen aan de criteria. Zoekt u ook weer naar dé perfecte schoen om uw outfit helemaal af te maken? Bezoek dan één van de 145 fysieke winkels of doe het nog makkelijker weer, bestel online via vanHaren Schoenen. Recent zijn er nieuwe merksneakers bij vanHaren Schoenen binnen gekomen. Neemt u een kijkje ? 

Nieuwe merksneakers bij vanHaren Schoenen 1

Nieuwe merksneakers bij vanHaren Schoenen

Op zoek naar de allerlaaste trendy sneakers? Bezoek dan vanHaren Schoenen en kies uit een zeer ruim assortiment aan trending sneakers van verschillende topmerken. vanHaren Schoenen werkt reeds jaren met topmerken als partner. Een paar officiële partners zijn onder andere Puma, Nike, adidas, FILA, Skechers en anderen. Deze merken hebben vrijwel elk seizoen een andere trend die ze lanceren. Als modebewuste klant moet u dus vanHaren Schoenen blijven volgen om op de hoogte te zijn.

De nieuwe merksneakers bij vanHaren Schoenen zijn uit. U mag vandaag nog de webwinkel of fysieke winkels bezoeken en uw sneaker halen. Wilt u bijvoorbeeld een FILA sneaker? Dan boft u, want de FILA chuncky sneakers zij ook opgenomen in het assortiment. Vanaf € 59,99 heeft u er al zo eentje en ook nog GRATIS bezorgd tot aan huis.

Bent u eerder Puma liefhebber? Bekijk dan de modellen waaronder de Puma X-Ray AC PS of de Puma Zwarte Rebound Lay Up SD Fur. Deze modellen heeft u vanaf € 44,99 al. Bestel dus uw Puma. Daarnaast zijn er nog verschillende modellen van Nike, adidas, Skechers en andere merken die als nieuw zijn toegevoegd aan het assortiment van vanHaren Schoenen. Dames, heren en ook de kinderen halen vanaf vandaag hun trendy sneakers tegen de scherpste prijzen. De campagne waarbij u een nieuwe merksneaker tegen een introductieprijs kunt halen loopt door tot en met 8 maart 2020.

Shoppen bij vanHaren Schoenen

Het shoppen bij vanHaren Schoenen is supervoordelig, maar kent ook andere voordelen. Indien u bijvoorbeeld vandaag voor 21:00 uur besteld, heeft u morgen uw bestelling gegarandeerd aan huis. Elke bestelling wordt GRATIS bezorgd en indien nodig geretourneerd (ook gratis). Ook heeft u de optie om achteraf te betalen met KLARNA, een ware uitkomst indien u misschien niet goed bij kas bent op dat moment. Shop bij vanHaren Schoenen, ze houden reeds 90 jaren van schoenen!

Schrijf een review