Nieuwe folder Zeeman NL uit met leuke voordelen

0 reacties
Geldig tot:

Wie kent Zeeman niet? Haast een ieder. Zeeman staat binnen Nederland, België en andere landen bekend als dé winkel om voordelig te shoppen op kleding en andere spullen. Vooral kinderkleding haalt u extra voordelig in prijs. Het is dus geen verrassing dat ouders Zeeman blijven volgen en dan flink inkopen wanneer ze leuke deals tegenkomen. Zeeman houdt het altijd supervoordelig en dan nog heel creatief. Voor de kids haalt u leuke kleding met verschillende prints. Over het algemeen zou u ‘tonnen’ uitgeven aan leuke kinderkleding, maar Zeeman heeft de formule door om het voordelig te verkopen. Inmiddels is de nieuwe folder Zeeman NL uit met leuke voordelen! Bekijk het laatste van het laatste online en bestel vandaag nog. Het gaat hard.

 

Nieuwe folder Zeeman NL uit met leuke voordelen

Het is een nieuw jaar en Zeeman maakt ook direct een ‘frisse’ start door. Met het begin van het nieuwe jaar is er meteen ook een nieuwe folder gelanceerd. Dit keer is de collectie van kinderkleding voornanelijk verbonden aan een bepaald thema. Dit keer is Snoopy de ster bij Zeeman. Het gros van de kindercollectie heeft Snoopy op geprint. De fans van Snoopy zullen bij het zien van de collectie zeker hysterisch worden en direct op de bestelknop willen klikken. Gelukkig is het Zeeman en niet duur.

Wat mag u verwachten van de collectie? De Snoopy fans zullen niet te houden zijn. Het assortiment bestaat uit onder andere: Snoopy Baby rompers (v.a. € 3,49), Snoopy jongens hemden (v.a. € 2,99), Snoopy kinder sokken (v.a. € 1,99), Snoopy Kinder poncho (v.a. € 4,00), Snoopy meisjes slip ( v.a. € 2,99) en meer voor de kids. Er is voldoende te halen voor de kids, zelfs slaap pyama’s vanaf € 6,99.

Mama en papa komen ook aan hun trekken

Naast de kinderen komen mama en papa ook aan hun trekken. Ook voor hun is er genoeg te halen tegen scherpe kortingsprijzen. Zelfs Snoopy T-shirts voor de dames bijvoorbeeld vanaf € 4,99. Zo kunt samen met uw kinderen hetzelfde thema aandoen. Dat is echt goed voor een hechtere familieband. Zeeman heeft het geheel jaar door verschillende acties op kleding en dergelijke. Vandaar dat u de folders moet blijven bekijken om op de hoogte te blijven. Bespaar op zo een manier. Zeeman helpt u graag besparen op kleding van goede kwaliteit.

Schrijf een review