Nieuwe Ajax thuis collectie 2019/2020 ontpakt bij Voetbal-Geest!

Geldig vanaf tot

Nieuwe Ajax thuis collectie 2019/2020 ontpakt bij Voetbal-Geest!
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Voetbal heeft de afgelopen weken het sportnieuws gedomineerd. Er is veel moois en emotioneel gebeurd de afgelopen weken. Top clubs hebben nieuwe hoogten bereikt met alle drama daarom heen. Ook onze eigen Ajax Amsterdam heeft de afgelopen periode veel karakter getoond binnen Nederland en ook daarbuiten. Op het juiste moment zijn ze aan het pieken en zitten aan top in Europa. Geen strijd, geen kroon. Ze strijden tot aan het bittere eind. Als supporter is het echt mooi om dit alles mee te maken en geeft motivatie om de club verder te ondersteunen. Dat doet u zeker op meerdere manieren zoals het bezoeken van thuis- & uitwedstrijden, participeren in de fanclub en ook het dragen van de clubkleuren. Voetbal-Geest heeft in de fanshop speciaal voor de die-hard Ajaxsupporters een verrassing. De nieuwe Ajax thuis collectie 2019/2020 is namelijk ontpakt bij Voetbal-Geest. Een heel goede reden om inkopen te doen bij Voetbal-Geest.

Ajax thuis collectie 2019/2020

Wilt u zich alvast voorbereiden op het aankomend seizoen? Veel van de topspelers hebben bevestigd dat ze tenminste nog één of meer seizoenen verder gaan bij de club. De potentie om de prestaties van het haast afgelopen jaar te overtreffen zijn dus wel degelijk aanwezig. Reden genoeg om de club te blijven ondersteunen. Een mooi gebaar is altijd om de wedstrijden te bezoeken in de bekende kleuren van de club. Dat sterkt de spelers op het veld die altijd alles geven. Scoor dus nu al zo een shirt! Sterker nog scoor zo een shirt voor het totaal gezin. Daarnaast zijn er ook nog andere items zoals: rugtassen en portemonnees om het compleet te maken.

Maar alvast het nieuwe tenue voor 2019/2020 bestellen tijdens de pre-sale. U heeft een adidas AFC Ajax thuisshirt 2019/2020 al voor een bedrag van €89,99 en een adidas AFC Ajax thuisshort vanaf €39,99 voor de senioren. Een adidas AFC Ajax thuis mini kit 2019/2020 heeft u al voor een bedrag van €64,99. En voor de allerkleinste supporters is er de adidas AFC Ajax thuis baby kit 2019/2020 vanaf €54,99. Het totaal gezin wordt dus in de gelegenheid gesteld om zich voor te bereiden op het aankomend seizoen. Aanbiedingen.com geeft u bij deze dus een primeurtje.

Reageer