Nieuwe Acties Zalando-Lounge: 60% op Reebok + 80% op Versace

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Zalando-Lounge weet u te kleden voor haast elke activiteit. Gaat u sporten of gewoon lekker de deur uit? U mag dan gerust uw online inkopen doen bij Zalando-Lounge. Het assortiment is altijd up-to-date en gelijk uit voorraad leverbaar. Ook krijgt u de garantie dat u topmerken tegen korting kan bestellen. Dagelijks zijn er nieuwe verkoopacties die kortingen tot wel 75% inhouden. Kwaliteit voor veel minder in prijs.

Topmerken altijd in de aanbieding bij Zalando-Lounge

Zalando-Lounge heeft het tot een volledige taak gemaakt om u volledig en goed te kleden. Daarom wordt er gewerkt met A-merken die speciaal geselcteerd zijn vanwege hun perrformance en naam. U kunt kiezen uit onder andere: Speedo, Marc O’Polo, New Look, Converse, Reebok, Versace, Timberland en nog tal van andere merken.

Acties van de week bij Zalando-Lounge

De komende dagen mag u weer profiteren van acties op diverse merken. Van 16 mei tot en met 18 mei krijgt u 60% korting op het merk Reebok. Ook het merk Versace haalt u vanaf 17 mei tot en 19 mei voor aanzienlijk minder. U krijgt namelijk tot wel 80% korting op diverse items van het merk Versace. Daarnaast zijn er dagelijks ook nog andere aanbiedingen die ook vrij hard lopen. De merken G-Star, Lora Jane zijn 15 mei in de aanbieding, 16 mei mag u het merk Chantelle tegen minder bestellen en op 17 mei is het de beurt aan Guess. De ortingen stoppen nooit bij Zalando-Lounge. Volg deze online store dus op de voet!

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Schrijf een review