0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:
success 100%

Wilt u de dagelijks werkende machine goed werkend houden? Dan moet u het dan goed verzorgen. We praten in dit geval over het lichaam. Naast goede gezonde voeding, rust en goed hydrateren heeft het lichaam toch nog aanvullende zaken nodig. Deze aanvullende zaken moeten zorgen voor het ‘vullen’ van ontbrekende behoeften van het lichaam. In deze gaat het om zaken als vitaminen, mineralen en supplementen. Van waar haalt u deze producten? Het antwoord is simpel: bij Drogisterij.net. Met 20 jaar ervaring weten ze heel goed wat uw lichaam nodig heeft.

Drogisterij.net, dé online drogist die weet van wanten

Drogisterij.net is reeds 20 jaar bezig de markt te voorzien producten die bestemd zijn voor de persoonlijke verzorging. Dat zegt op zich al wat. Wanneer een zaak zo lang producten succesvol verkoopt is er sprake van kwaliteit. Drogisterij.net heeft door de jaren ook gezorgd voor een stukje uitbreiding van het assortiment. Heden ten dage bent u onder andere terecht voor de volgende producten: Verzorgingsproducten, Make-up, Parfum, Baby-producten, Cadeaus, Gezondheidsproducten, producten om af te vallen, Huishoudelijke items en ook spullen die met de Seksualiteit te maken hebben.

Daar de producten soms broodnodig zijn heeft men gezorgd voor een vlotte afhandeling vanaf de bestelling naar levering. Indien u voor 22.00 uur uw bestelling heeft geplaatst, is het morgen bij u in huis. Is de bestelwaarde meer dan € 35,-? Dan krijgt u de bestelde items GRATIS geleverd van Drogisterij.net. Wat een service!

Nieuwe acties van de week bij Drogisterij.net

Van de week heeft Drogisterij.net weer een paar leuke acties speciaal voor u gelanceerd. U mag ervoor kiezen om te profiteren van onder andere:

  • 25% Discount op ALLE interdentale ragers van TePe 
  • 25% Discount op geselecteerde producten van de merken Modifast, Isostar en Weight Care
  • 50% Discount op ALLE oog-of lipmake-up van de merken Maybelline en L’Oréal
  • 1+1 Gratis op de merken Roter, Dagravit en Optimax

Neem nota van deze acties en bestel tegen super voordelige prijzen hetgeen u nodig heeft. Heeft u zelfs nu niets nodig? Adviseer dan uw vrienden en familie om hun spullen online te bestellen via Drogisterij.net.

Schrijf een review