0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:
success 100%

Het feest kan maar niet stoppen bij Drogisterij.net. Het 20-jarig bestaan wordt uitbundig gevierd, omdat dat zo hoort. Tot aan het eind van ‘t jaar mag u elke week wel smullen van kortingsacties die worden aangeboden door dé beste online drogist van Nederland. Wie wilt er nu geen spullen die bestemd zijn dagelijks gebruik voor minder aanschaffen? Wij zeker wel en Drogisterij.net kan u deze kansen bieden. Er zijn weer een paar nieuwe acties van Drogisterij.net live! Leest u even mee en ontdek als er mogelijke koopjes tussen zitten voor u. 

Nieuwe acties Drogisterij.net zijn live!

Zoals eerder aangegeven worden er elke week door Drogisterij.net een paar nieuwe acties live gezet. Als klant kunt u dan zelf het besluit nemen om in te kopen of niet. Drogisterij.net doet er alles aan om het aanbod zo divers mogelijk te houden. Zodoende is het mogelijk dat u wel iets zal vinden. Tot en met 24 november 2019 mag u namens Drogisterij.net profiteren van de kortingen op onderstaande producten:

  • Labello Lippenbalsem kunt u tegen 25% korting aanschaffen;
  • Nivea Face and body tegen tot 40% korting;
  • Nivea Men tot 40% korting. 

Deze week gaat het dus om lichaamsverzorgings items die in de aanbieding zijn bij Drogisterij.net. Heeft u één of meerdere van deze producten nodig? Bekijk dan in de webwinkel wat de prijzen van de items zijn. Echt een besparings kans die niet overgeslagen mag worden.

Bezoek, bestel en ontvang thuis uw spullen

Drogisterij.net probeert het haar klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Vanaf het bezoek aan de de webwinkel ziet u de producten die overzichtelijk te geplaatst zijn per categorie. U zoekt dus zeer simpel de gewenste items op en plaatst uw bestelling. Heeft u vóór 22.00 uur besteld? Dan krijgt u deze de volgende dag nóg in huis. Is de bestelwaarde groter dan € 35,-? Dan mag u zich ook nog verheugen, want u krijgt de items GRATIS bezorgd tot aan huis. Dat is ook nog een punt waarop er bespaard wordt.

Schrijf een review