New York Pizza, nog steeds de beste Pizza’s in Nederland

Geldig vanaf

New York Pizza, nog steeds de beste Pizza’s in Nederland
success 100%

New York Pizza brengt de overheerlijke smaak van hun Pizza al enige tijd aan de man in Nederland. Daarnaast heeft deze zaak ook nog andere meals waaronder de Hamburger, Pasta, Salades, dranken & meer die ze verkopen. U kunt Pizza’s bestellen met verschillende toppings, dat maakt immers het verschil uit.

New York Style pizza echt een aparte smaak

Alles dat u bestelt bij New York Pizza heeft een aparte smaak. Verschil moet er zijn met de rest van de zaken. Sinds de oprichting in 1993 heeft deze zaak steeds haar grenzen verzet in Nederland. Hoe hebben ze dat gedaan? Dat is gelukt door hard te werken en het concept waarmee ze zijn gestart verder te perfectioneren. Dat is niets anders dan het CHEFF – principe. Dat staat voor niets anders dan Clean, Hot, Enjoy, Fast en Friendly. Het recept voor succesvol ondernemen dus.

Wat maakt de gerechten van New York Pizza apart?

New York Pizza werkt ten eerste met alleen verse producten. Daarnaast is de bereidingswijze ook een heel grote factor in deze. Een combinatie dus, in feite dé perfecte combinatie om uw smaakpapillen te prikkelen. En met de Amerikaanse invloeden (service) kan het niet mis lopen. De klant is koning en men gaat voor de klant altijd nét dat stapje verder. Bestellen en zo snel/warm als mogelijk in huis.

Aanbiedingen op pizza’s

Dagelijks mag u een keuze maken uit de verschillende pizza’s  waaronder de Saté pizza (new), Moroccan Pizza(new), Double pepperoni pizza, Margherita pizza, BBQ meatlovers, East Side Shoarma pizza en nog tal van andere varianten te krijgen vanaf €7,99 standaard. Bestel online en laat het zo leveren door de snelle koeriers.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

New York Pizza, nog steeds de beste Pizza’s in Nederland
Gemiddeld 10 op basis van 1 reviews

Reageer