Najaarsactie bij Beekse Bergen: geniet van een welverdiend uitje tegen leuke kortingen

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

De zomer is helaas achter de rug, de hitte maakt plaats voor de vorst. Het wordt iets frisser buiten, maar nog steeds leuk om in de buitenlucht bezig te zijn. Beekse Bergen Vakantiepark & Resort is ook tijdens de herfst open. Beekse Bergen is een accommodatie waar u op safari kunt, kunt genieten van de diverse spelen  en het vakantiepark. Ontdek bij Beekse Bergen de natuur en maak ook kennis met de wilde dieren (150 soorten)in hun habitat. De plaast is ideaal voor het organiseren van uw schoolreisjes, kinderfeestjes, groepsactiviteiten en Meetings & Events. Ook om te kamperen is dit de geschikte plek. Beekse Bergen is de plek waar u elke dag wel iets aparts kan meemaken en ze hebben graag dat u dat dan ook doet. Per direct hebben ze een paar pakketten flink afgeprijsd, zodat u kunt genieten van een fijne najaarvakantie. Hieronder meer over de aanbiedingen.

Beekse Bergen Najaaractie: Kortingen op attracties

Beekse Bergen heeft voor jong en oud elke dag weer van de leuke bezigheden. Een dagje naar Beekse Bergen of langer vraagt vaak genoeg om herhaling. Om dit najaar goed te beginnen hebben ze een paar activiteiten flink afgeprijsd om u alvast warm te maken. de komende periode zijn onderstaande aanbiedingen van kracht:

Chalet – Verblijf gedurende de week in een 4-personen Chalet te Beekse Bergen en geniet te midden van de natuur. Tijdelijk afgeprijsd van €375,- naar €279,-. Dit pakket is basis van een bezetting van 4 personen. (Midweek)

Kidsjungalow – Samen met uw kinderen kunt u genieten van kindvriendelijke bungalow in een rustige, bosrijke omgeving. De kidsjungalow is een 6- persoons accommodatie die u tijdelijk kunt bezetten voor €359,-(i.p.v. €450,-) op basis van 4 personen. Het kan zijn dat u kinderen heeft die zitten in dec leeftijdsklassse 0 jaar tot 3 jaar. Die mogen GRATIS naar de plek. (Midweek)

Kampeerplek – In het weekend kunt u een kampeerplek reserveren voor de aanbiedingsprijs van €74,- op basis van 2 personen. 

De voornoemde prijzen zijn all-inclusive prijzen. U betaald dus niet extra voor de eindschoonmaak , reserveringskosten en andere lokale heffingen. Het kan gewoon niet beter dan bij Beekse Bergen.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Schrijf een review