Naar Turkije vanaf €317 p.p?

0 ervaringen

Naar Turkije vanaf €317 p.p? 1Wie wil er ook naar Turkije vanaf €317 p.p? U vliegt dan op 9 januari 2020 naar Side aan de Turkse Riviera. Lekker genieten van zon, zee en strand terwijl het in het thuisland erg koud is. Geniet zes dagen lang van een All Inclusive vakantie en dat voor maar €317 p.p. Suntip.nl biedt deze aanbieding aan. En u verblijft dan bijvoorbeeld in het Melas Resort dat 5 sterren heeft.

Naar Turkije vanaf €317 p.p in januari 2020

Wat kunnen we u nog meer vertellen over dit resort? Nou bijvoorbeeld dat het aan het strand gelegen is. Dus u kunt na het ontbijt een ligbed uitzoeken aan het strand en heerlijk gaan zonnen. In 2011 is dit resort helemaal gerenoveerd naar de huidige standaarden. De lobby is 24 uur bemand en het hotel is voorzien van bar, restaurant en een nachtclub. Er is zelfs een kapsalon aanwezig. Uiteraard zijn de kamers voorzien van airco, badkamer met douche en toilet. En u kunt tv kijken op de kamer.

Lekker zwemmen en zonnen aan de Turkse Riviera

Buiten bevind zich een zwembad waar u kunt zwemmen. En er is ook een terras aanwezig met ligbedden. Niet iedereen wil bij het strand liggen, dus het kan ook op het terrein van uw hotel. En bent u toe aan meer ontspanning? Dan kunt u ook nog gaan voor een heerlijke massage. Turkije staat ook nog eens bekend om zijn Spa en Wellness. Dus ga daar vooral even heen. Zeker weten dat u enorm tot rust komt. En daar is een vakantie natuurlijk ook bedoeld.

All in Clusive

Lijkt het u wat om volgende maand al naar Turkije af te reizen voor een heerlijke All Inclusive vakantie? Klik dan bovenaan deze pagina op de link, dan brengt Aanbiedingen.com u naar de website van Suntip.nl. Hier kunt u in alle rust uw vakantie bekijken en eventueel boeken.

Schrijf een review