Naar Toverland voor slechts €22,40 via Uitjekrant

Geldig vanaf tot

Naar Toverland voor slechts €22,40 via Uitjekrant
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Heeft u een dagje, avond of meerdaagse trip in de planning? Zit u nog met het uitkiezen van de geschikte locatie? Dn heeft Uitjekrant.nl wellicht een paar goede opties voor u. Uitjekrant.nl brengt namelijk een variatie aan trips en andere leuke bezigheden in kaart voor u. Deze kunt u dan via Uitjekrant tegen een zeer schappelijk tarief bezoeken. Er wordt onderscheidt gemaakt tussen onder andere:

  • Dagjes trips- Deze trips zijn onder andere trips naar Musea, Dierentuinen, Pretparken en andere evementen
  • Nacht trips- Hier wordt u voornamelijk gebracht naar Klassieke concerten, Muziekvoorstellingen en ook Theather & Musicals
  • Nachtjes weg- U wordt hier gebracht naar verzorgde trips op oogstrelende locaties

Voor uw leuke trips en mini vakanties is Uitjekrant.nl een zeer voordelige wegwijzer.

Bezoek attractiepark Toverland voor 80% van de werkelijke prijs

Deze trip is er eentje die u beslist niet mag missen. U wordt gebracht naar magische omgeving genaamd Toverland. Voor 20% minder kunt u flink genieten van de gewichtloze rit in de magische achtbaan Dwervelwind, de wildwaterbaan Djengu River of kunt u toetsen hoe magisch uw handen zijn( Toverhuis). En om het helemaal compleet te maken bezoekt u de Troy, het hoogste, snelste en langste houten achtbaan binnen de Benelux. Toverland zal u gegarandeerd vergasten op een magische dag. Attracties zullen er niet ontbreken (30 dagen) en dat voor slechts €22,40( werkelijke prijs). Kinderen beneden de 90 cm, gehandicapten (rolstoelgebruikers)en jarigen genieten GRATIS entree. Leest u dus uitgebreidt wat u mag verwachten van een dagje Toverland. Ervaar een dagje uit dus op een andere manier en bespaar ook flink.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Naar Toverland voor slechts €22,40 via Uitjekrant
Gemiddeld 6 op basis van 4 reviews

Reageer