Naar de Dierentuin Blijdorp met Uitjekrant: tijdelijk slechts € 8,95 per ticket

Geldig vanaf tot

Naar de Dierentuin Blijdorp met Uitjekrant: tijdelijk slechts € 8,95 per ticket
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Uitjekrant.nl is dé plaast om al uw trips en reizen naar uitéénlopende plekken te boeken. Gaat het om een Dagje Uit, Avondje Uit of een Nachtje weg? Uitjekrant is de plek. Bekijk hetgeen uw interesse naar uit gaat en Uitjekrant.nl doet de rest. Dé ticket winkel van Nederland wacht op u. laat u inspireren om op reis te gaan.

ZOOmeravond Diergaarde Blijdorp in trek

Het is zomer en het is dus tijd om lekker met familie en vrienden te genieten van de extra lange dagen. Deze zomeravonden zijn ideaal om lekker op avontuur te gaan. in Blijdorp is er een Diergaarde met tal van activiteiten die u zeker bezig zullen houden. Wat valt er zo te beleven in Blijdorp?U kunt vele unieke dieren bekijken waaronder Mora, het zwarte neushoorn jong en ook de Aziatische moerassen waar de tijgers heel dichtbij komen. Dan heb je ook nog de haaien die u boven uw hoofd kunt zien zwemmen in het overdekte Oceanium.

Jong en oud komen aan hun trekken in het park dat nu ruimer open blijft. Vanaf 15.00 uur tot 22.00 uur is het park open op donderdag 19 juli en vrijdag 27 juli. Dat zijn de data die geprikt zijn voor de ZOOmeravonden.

 Bezoek Diergaarde Blijdorp voor slechts € 8,95 per ticket ( excl. € 1,50 transactiekosten)

Er is een exclusieve actie voor de mensen die hun tickets via Uitjekrant.nl online bestellen. Tot en met 16 juli 2018 mag u een ticket naar Blijdorp online bestellen voor slechts € 8,95. Voor dit bedrag krijgt u access naar unieke kijkjes cahter de schermen en kunt u ook deelnemen aan een unieke speurtocht jong & oud. Aan het eind van de avond kunt u zelfs ook nog genieten van een hapje en een drankje op het plein achter Amazonica ( Chill & Grill Plein). Heel goed in elkaar gezet speciaal voor ú.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Naar de Dierentuin Blijdorp met Uitjekrant: tijdelijk slechts € 8,95 per ticket
Gemiddeld 10 op basis van 1 reviews

Reageer