Mim-Pi (-51% OFF) & Marlies Dekkers( -71%OFF) bij Limango

Geldig vanaf tot

Mim-Pi (-51% OFF) & Marlies Dekkers( -71%OFF) bij Limango
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Limango is online één der voordeligste webwinkels. Voordelig goederen aan de man brengen is het doel van deze webwinkel. Waarom zo een uitspraak? Deze uitspraak is gebaseerd op feiten. Elke dag mag u als klant profiteren van de wisselende merkacties. De kortingen die u krijgt bij Limango zijn zeer attractief en bovenal echt voordelig. Afprijzingen kunnen tot wel 75% zijn op de items van top merken. Er zijn weinig webwinkels die dit kunnen evenaren.

Mim-Pi & Marlies Dekkers in de aanbieding

Tot en met 9 augustus 2018 mag u bij Limango EXTRA voordelig shoppen op de merken Mim-Pi & Marlies Dekker.

Mim-Pi is een merk die de focus totaal heeft gelegd op het fabriceren van échte leuke kinderkleding. De designs zijn kleurrijk en bevatten eigentijdse prints die uw kroost een heel hippe look zullen geven. Ook valt dit merk heel makkelijk te combineren indien nodig. Kleedt uw dochter ook in dit populair en hip merk. De kortingen lopen op -51 % OFF.

Marlies Dekkers is heel andere koek. Dit merk is direct gelinkt aan de Nederlandse modeontwerpster die het liefst lingerie ontwerpt. Ze is internationaal onder andere doorgebroken met haar eigen lijn: Undressed. Dus lekker pittige lingerie in de aanbieding bij Limango. Bestel een pikant setje of een ander stuk met korting( tot wel – 71%). Zo een kans krijgt u alleen bij Limango.nl.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

 

Mim-Pi (-51% OFF) & Marlies Dekkers( -71%OFF) bij Limango
Gemiddeld 10 op basis van 1 reviews

Reageer