0 reacties
Geldig tot:
success 100%

Houdt u van lezen? Dan is er een actie van Mijntijdschrift.net die zeker uw aandacht zal eisen. De feestdagen zijn in aantocht en er is veel informatie te halen uit de verschillende tijdschriften. Ook kunt u bijvoorbeeld veel tips halen in aanloop nar de feestdagen. Bijvoorbeeld wat te koken of hoe het huis een beetje anders in te richten. Natuurlijk krijgt u ook nog de reguliere artikelen en tips mee. Wat zegt u ervan als u voordelig kon lezen? Uw favoriete bladen tegen een lager tarief? Wel dat is mogelijk! Mijntijdschrift heeft een actie waarbij u uw favoriete magazines vanaf € 14,95 p/mnd kunt krijgen. Waar anders gaat u zoveel keus hebben en allemaal met voordelen? Precies! Nergens anders dan bij Mijntijdschrift.net.

Mijntijdschrift actie: favoriete magazines vanaf € 14,95 p/mnd

Het is weer tijd voor de grandioze actie van ‘t jaar. Dat is de Mijntijdschrift.net actie, waarbij alle favoriete magazines vanaf € 14,95 p/mnd weg mogen. Zeker een aanzienlijke besparing, gezien u voor een maandabonnement van de meeste bladen vanaf € 23,85 zou moeten betalen. Mijntijdschrift.net brengt dit jaar in verband met de feestdagen u: Mijntijdschrift Feestadgen campagne! Gewoon een maandabonnement tegen een vast bedrag (€ 14,95). De kortingen die u kunt genieten op abonnementen lopen tot wel 48%.

Wat kunt u met zo een abonnement doen? Ten eerste kunt u iemand aangenaam verrassen. U weet bijvoorbeeld waarvan uw moeder, zus, vriend of man houdt qua leesmateriaal. Kies dan een geschikt tijdschrift uit en maak de persoon deze cadeau. De persoon krijgt dan 3-6 nummers over de periode van abonnement. Er is keus uit onder andere: LandIdee, TUINseizoen, Paleo, V’GAN, Historia, DUIKEN, Hart voor Dieren en andere tijdschriften. Maak de lezers blij! Naast anderen mag u ook wel eens aan uwzelf denken. Kies ook een abonnement van uw favoriete maandblad voor slechts € 14,95,-. Verwennen mag zeker van Mijntijdschrift.

Abonnement afgelopen? Hoe verder?

Na de gekozen looptijd stopt dit abonnement automatisch. U hoeft geen extra handelingen te plegen dus. Daarnaast worden de tijdschriften gedurende het abonnement allemaal via gratis verzending aan u geleverd. Tot aan huis! Dat scheelt u ook weer wat kostbare centen. Niet te lang wachten, want het kan aardig hard lopen tijdens deze actie. Het vorig jaar werden er ruim 50.000 abonnementen verkocht. Er is dus meer dan genoeg belangstelling. Profiteer van deze Feestdagen Tip.

Via aanbiedingen.com zult u vaker van zulke acties aantreffen. Dat is wat we doen. U constant voordelige aanbiedingen/acties tonen. Profiteer maar lekker mee.

 

Schrijf een review